22 thoughts on “Duster

 1. Masina este foarte ok pentru pretul ei.
  Dar este o problema: frate, romanul cu ceva bani nu vrea masina, vrea brand.
  Vrea sa-i dea cu mucii pe parbriz colegului de serviciu, rudelor, prietenilor, cu o marca, si cu riscul de a-si lua de la gura, de a manca ceapa sparta cu pumnul, caci e stiut ca stomacul nu are fereastra. 😀
  Daca masina ar fi fost scoasa exact asa cum e de VW si scrie TUAREG X2 si costa nu 17 000, ci 24.500
  sa moara bibi de nu era omor, macel la coada la inscrieri. O luai cu programare de acu pentru 2012 cand vine sfarsitul lumii, dupa cum graiesc handicapatii.

   1. @Leusor Nu stau acum sa iti caut articole , dar bancul cu Romanii fac masini 4×4 este mai vechi decat 4 marite, data cand a fost postat la tine pe site.

    Stiu o varianta de cel putin o luna, acum nu stiu daca era cu duster, sau era vorba ca dacia vor sa faca masina 4×4, dar ideea este ca nu este o noutate umorul romanesc si glumele care se fac cand apare o idee nous si acesta este auzita de un critic alchoolic (Betivi satului)

    Toata stima

 2. Masina pare ok pentru cei care au nevoie de un SUV ieftin dar nu cred ca o sa se vanda incredibil in Romania. Mai repede ii vad vanzand masiv in strainatate unde oamenii nu sunt chiar asa de interesati de brand-ul de la care cumpara sau pur si simplu isi iau masina si pentru altceva decat agatat si laudat la prieteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.