home to blog Dupa saptamana fericirii, azi avem Ziua Internațională a Fericirii

Dupa saptamana fericirii, azi avem Ziua Internațională a Fericirii

Daca nu stiam asta, astazi nu eram fericiti. Saptamana fericirii a fost undeva in Ianuarie, pe la mijlocul lunii, cand toata lumea se plangea ca trebuie sa se intoarca la munca. A inceput de la englezi, ca aparent acestia aveau parte de mahmureala prelungita.
Acum avem astazi, in ziua Echinoctiului de Primavara si Ziua Internationala a Fericirii. Tehnic, acum incepe primavara. Practic, azi suntem cei mai fericiti. Nu stiu motivul exact, dar cred ca ar trebui sa se termine si cele 100 de zile de fericire, tot astazi. De maine putem sa fim iarasi tristi. (gresesc, asta e abia a 79-a zi a anului).

Avem nevoie de o zi a fericirii? Avem nevoie sa ne punem etichete din astea? Gen, azi sunt fericit, maine ma duc sa ma imbat pentru asta, poimaine imi pun streangul de gat?

Pana descoperim raspunsul la intrebarea asta, sa avem o primavara frumoasa.
344

Update. Am aflat ca azi e de fapt F day, adica mai e si ziua felatiei si fripturii.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Dupa saptamana fericirii, azi avem Ziua Internațională a Fericirii

  1. intrebare: ziua fericirii nu e cumva ziua cand primesti salariu si te duci sa te imbeti? asta inseamna fericirea pentru niste romani de la satul bunicilor mei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.