home to blog Dulcele gust al mentei

Dulcele gust al mentei

MÉNTĂ s.f. Numele mai multor plante erbacee (medicinale) din familia labiatelor, cu frunze dinţate şi cu flori puternic mirositoare; izmă (Mentha). ◊ Mentă creaţă = izmă creaţă. ♦ Bomboană (sau pastilă) de mentă = bomboană aromată cu esenţă extrasă din planta definită mai sus. [Var.: míntă s.f.] – Din sl. menta, lat. mentha, fr. menthe.    (dexonline.ro)

Nu e mai frumos sa stai degeaba? Nu e mai frumos sa nu faci nimic? Exista si un campionat de frecat menta. National chiar. Pe care ti-l plateste Daniel Buzdugan la Radio21.
N-am mai mancat menta de foarte mult timp. Nici nu prea mai stiu ce gust are. Odata am baut un lichior de menta. Si fiecare dimineata e dementa.

Tu freci menta nu? Stai la munca si o freci, o indulcesti, te plictisesti si intri pe site-uri, fie ele si porno. Deci o duci bine. Deci menta ta e mai iute sau mai dulce?

Va simteti bine ?

Ma duc sa fumez … bleah …

2 thoughts on “Dulcele gust al mentei

  1. si exista si Romanian Minth Rubbing Association .. nu mai stiu site-ul si mi-e cam lene sa caut acum ….

    oricum .,.. menta mea e potrivita …nici dulce nici iute

  2. sunt operator la fabrica de bere suceava,toata ziua sunt numai prin baruri,unde sunt barmanite frumoase,singura problema este ca sunt sofer si nu pot degusta din berea noastra.daca ati lucra in locul meu….sigur nu o sa va para rau…..de ce?…pt ca este o munca destul de lejera si fara sef in spate.deci…….v-am spart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.