home to blog Drive test E Klasse

Drive test E Klasse

Sambata am fost la un drive test cu noua limuzina de la Mercedes E Klasse.

Daca cumva va gandeati ca masinile au evoluat in ultimul an va spun ca nu. Cam ce are masinutza asta? Pai camera video la parcarea cu spatele, camera video pentru condusul noaptea, care bate cat bat farurile, tv tunner analogic si digital, navigatie, radio, clima bizonica, scaune din piele ergonomice, reglabile din stanga cum dorim si etc, trapa, modul multimedia. Atentie modulul multimedia e un fir in torpedou, care optional, poate avea mufa de usb. Deci in torpedou.

Ce are misto masina e limitatorul de viteza in functie de semnele de pe strada, sistemul ce te avertizeaza daca ai parasit banda fara sa semnalizezi (in conditiile in care drumul e marcat), radarul pentru avertizarea de obiect / obstacol in unghiul mort si … sistemul ce iti accelereaza / franeaza masina in functie de cum merge colegul din fata(asta nu l-am testat n-am de unde sa stiu cum functioneaza).

Drivetestul a fost scurt 8 km, cu un reprezentant de la Mercedes in masina care mai povestea una alta. Motor de 250 cp, cutie automata, demaraj oarecum linistit, dar pentru asta e limuzina. Si da, e o masina in care nu te sui la volan daca nu esti la costum si pantofi. Nu se cade altfel, nu te simti in largul tau.

10 thoughts on “Drive test E Klasse

  1. Am fost si eu vineri seara la drive test si am condus modelul E250CDI, cu motorul de 2197 cmc si 204 CP, cu 2 turbine. Am ramas placut surprins, dar si pretul e pe masura 53.000 euro pt modelul testat de mine. Mai asteptam un an, doi si atunci mai vedem cum vom fi cu pretul.

  2. Ce plm, garsoniera mobila :))
    Si intr-adevar, trebuie sa ai burta inainte de a putea avea asa ceva 🙂

  3. E si un model alb…deci “care este”. In rest masina e prea tare ca sa fie light. Inghit in sec si ma orientez spre un Opel Astra Clasic. Asta e.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: