home to blog Drive safely

Drive safely

Via UWE, intamplata sambata pe A1

In alta ordine de idei, alte doua accidente azi. Eu zic ca sunt din cauza caldurii si a faptului ca anvelopele tocite pe asfaltul asta sunt la fel ca pe gheata.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Drive safely

  1. Pe langa cauciucuri sunt multe altele. Gandeste-te cati circula cu masina stiind ca au probleme la frana,directie sau altele ?Daca la iesirile din oras s-ar face niste verificari la masinile din trafic, 60% ar pica testu.

  2. Al dracu’ BMW-urile si Audi-urile astea, toate cu cauciucuri tocite. Nu tu o Dacia 1300, un Trabant, accidente numai cu Porsche si Mercedes… Sa faca dom’le cauciucuri bune si la marcile astea! LOL

  3. Pe o sosea USCATA, cele mai bune anvelope sint slick-urile(vezi F1).Dincolo de profilul anvelopei, performantele ei sint date (in proportie de 65->85 %)de compozitia cauciucului; de aia cine isi ia anvelope “ieftine si bune” sa aibe macar coliva comandata din timp.Evident ca intervin si problemele mecanice dar si capacitatea soferului de a se tine de volan 🙂 Si mai e si factorul “celalalt” adica tu esti ok, mergi normal, masina e in stare perfecta si vine un imbecil de pe contrasens care da in tine.Aici intervine factorul “asa i-a fost scris”.

  4. Poti sa mai adaugi un accident la lista: ieri (10 aug) pe la ora 17 pe bd. Timisoara era un Renault Symbol rasturnat pe linia de tramvai. Soferul era intins cu burta la soare, mort.

  5. Io nu stiu de ce se chinuie astia sa scada numarul accidentelor, pina la urma e o metoda de a diminua somajul.

    @ Cristi : habar n-ai cite masini scumpe sint incaltate cu gume proaste sau second hand !Iar accidentele in care sint implicate Dacii si Trabanturi nu sint “de rating”.In alea mor oamenii la 60/ora nu la 160/ora.

  6. Eu care am facut fotografia pot sa va spun un singur lucru, am stat de vorba cu un supravietuitor din spate care dormea bine si nu stie ce s-a intamplat, dar din cate date sunt, sigur oboseala l-a ajuns si pe sofer. Din alte fotografii se vede si un camion din ala vechi cu cabina de muncitori si bena, in decor acrosat in partea stanga spate, la acest accident.

  7. Oricum traficul in Buc, Romania..e nebun. Au venit niste prieteni din strainatate( Franta&Germania) si au zis ca la noi ti-e frica sa conduci, si ca totul e posibil..deci accidentele nu sunt decat o consecinta fireasca..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.