home to blog Dragostea dureaza trei ani – sau nu

Dragostea dureaza trei ani – sau nu

Am fost in seara asta la teatru. Pe Motoare, in aer liber la magnifica piesa “dragostea dureaza 3 ani”.

Spectacolul e realist, adaptat zilelor noastre. Laitmotivul său e faptul ca dragostea dureaza 3 ani, nimic mai mult. Dupa 3 ani alaturi de o nevasta totul se termina, apar altele si altele si altele.

M-am uitat in public. O groaza de fete care au venit acolo sa vada ce si cum, sa invete ceva din chestia asta. O groaza de cupluri care se recunosteau in sceneta, foarte putini care dezaprobau.
Pana la urma e o comedie reusita, cu replici din zilele noastre, cu mistouri la adresa lucrurilor pe care le intalnim in fiecare zi, nu numai intr-o relatie. Si totusi am vazut fete cu ochii in lacrimi. Oare ele traiesc / au trait atat de intens o casatorie urmata de un divort la 3 ani? Si daca da … de ce isi rasucesc cutitul in rana venind la o astfel de piesa?

Merita sa mergeti, de fapt trebuie sa faceti rezervare inainte, pentru ca locurile sunt putine si mult prea multa lume care vrea sa vada.

Iar eu ma gandesc ca mai am foarte putin si fac 3 ani … si am trecut prin toate cele din piesa asta 🙂 Acum ce urmeaza?

Distributia:

Cristi Iacob – Marc Marronier, proaspat divortat
Adriana Trandafir – Anne Marronier, fosta sotie

Gabriela Iacob – Alice, amanta
Cuzin Toma – Jean Georges, prietenul homosexual
Matilda – o prostituata

Scenografia: Lian Ionesco
Coregrafia: Ioana Marchidan
Video: Dan Vezentan

6 thoughts on “Dragostea dureaza trei ani – sau nu

  1. la “avanpremiera”, sa ii zic asa, acum vreo 2ani jumate, au fost 4 actori (nu toti se regasesc in distributia de azi) care mai mult au lecturat cartea pe roluri, au interactionat cu publicul, au strecurat cate ceva in gluma, din viata lor personala si au incercat sa vada, uneori intreband direct, cam cum ar trebui pusa in scena. a fost simpatic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: