home to blog Draga Stolo

Draga Stolo

Sa nu uitam … noi pe tine te iubim, noi ca tine vrem sa fim.

Ce dracu, suntem in criza, e situatie exceptionala si de compromis.

Si imaginile din 2008 mai jos, credeti ca se schimba ceva? 🙂


REALITATEA.NET – Theodor Stolojan, desemnat pentru postul de premier de către Traian Băsescu

Altfel … ce naiba sa caute Stolojan ca Prim Ministru. Ma rog, stim ce poate cauta, are niste hoteluri pe la munte pe care trebuie sa le promoveze, are niste afaceri pe care trebuie sa si le protejeze, pe langa asta se poate gandi la bunastarea romanilor si sa ne aduca salarii mai mari, pe masura productivitatii si a cresterii economice de 8 % pe care o traim.

11 thoughts on “Draga Stolo

 1. Daca Basescu nu prinde un nou mandat,iar Stolojan se imbolnaveste subit,Basescu automat ii va lua locul .Tara e in criza si trebuie guvernata,nu?

 2. “Ei nu vor ma putere, ei vor sa scoata tara din criza”. Citat dintr-o declaratie. M**e le dau. La anu pariu ca iese basescu? Mergeti la vot ca tot cine trebuie iese.

 3. Eu merg la vo la anu’ si tot cu Basescu votez. De ce? Pentru ca in sfarsit vom scapa de circul Cotroceni-Victoria si poate chiar vor face treaba.
  Oricum, tot raul spre bine … nu avem un premier psd-ist 😉

 4. Logic, dupa ce PD-L a avut cele mai multe mandate. Si, fara furaciunea pseudo-uninominalului regizata de PNL, Mihai Voicu (cu care PNL a luat locuri de parlamentar de pe locurile 3.., 4…, in fapt, ar fi avut doar 44 de parlamentari, nu 93!, e singurul partid beneficiar al ciordelii regizate de PNL, una din multele “regizate” in anii astia de “guvernarea” 15%), erau chiar mai multe.

  E regretabil ca PNL, prin actuala sa conducere, a refuzat dreptei si romanilor logicul guvern PD-L, PNL, UDMR. La actuala conducere PNL, n-ai ce sa…Deja isi pune latzul de oftica pentru desemnarea lui Stolojan.

  Th.Stolojan e cea mai buna solutie, la vremurile de azi, la prapadul regizat de PNL in ultimii ani, la vistieria goala lasata de acestia, la prapadul din economie, la vremurile ce sunt si, mai cu seama, cele ce va sa vina.

 5. Daca vreti cu adevarat o schimbare in bine data viitoare votati PARTIDUL NATIONAL DEMOCRAT CRESTIN.
  Daca vreti sa aflati doctrina acestui partid si ce-si propune pentru schimbarea Romaniei vizitati pndc.com.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: