home de pe net Draga Mircea Badea

Draga Mircea Badea

Te inteleg ca vii sa injuri pe bloguri, e normal. Insa fa lucrul asta cu numele tau, eventual si cu o adresa de mail valida.

E simplu, atunci cand comentezi trebuie doar sa scrii la nume Mircea si la mail, unul din mailurile tale, ala cu sov sau celalalt. Scrii mesajul, si bifezi butonul radio de dedesupt care iti cere sa te inscrii la comentarii, astfel primesti pe mail ce mai comenteaza lumea dupa ce spui tu ceva. E mai usor de urmarit.
Si inca una, eu nu sunt Zoso. Si nici macar nu ma intereseaza ce cuvinte folosesti tu cu el, insa … sa nu uitam, ai mana prea fina ca sa o murdaresti asta. Si … crezi ca daca ai o parere contra si esti Mircea Badea nu poti sa zici asta?

Sa nu uit, IP-ul de pe care comentezi, vezi ca apare ca acceseaza situri porno, nu e frumos.

10 thoughts on “Draga Mircea Badea

  1. Esti doar un alt frustrat. Cand vorbesti de unul singur, ai intotdeauna dreptate bai! Nu te da ma nimeni in judecata pentru acuzele pe care le scoti fara a avea dovezi? Nasol rau de tot domnule Mircea Badea si Oreste.

  2. eu cred ca tu esti indragostit in secret de Mircea Badea, dat fiind faptul ca scrii asa mult despre el. Nu-i nimic, e perfect normal, nimeni nu te judeca. Se stie ca baieteii au diverse moduri de a-si arata dragostea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: