home to blog Draga mama, uite cu cine votezi

Draga mama, uite cu cine votezi

Cand m-am intors de la Arsenal Park, m-a sunat mama, in timp ce conduceam, oarecum panicata sa ma intrebe cu cine trebuie sa voteze.  Mama  uite bilantul ultimilor 5 ani si de aici iti tragi singura concluziile daca traim bine.

In ultimii cinci ani la tine in casa s-au cumparat trei masini, cate una de fiecare. Un peugeot 206, un smart si o kia. In ultimii cinci ani s-au cumparat la tine in casa 6 calculatoare si 4 laptopuri. In ultimii cinci ani s-a cumparat mobila, televizoare, masina de spalat, combina frigorifica, home-cinema-urile, aragazul.  In ultimii ani pensia ta a ramas aceeasi, dar noi am muncit si am pus termopane. In ultimii cinci ani am putut pleca in strainatate si munci acolo fara sa ne ascundem ca suntem romani, din contra sa ne laudam cu asta.

Punandu-le cap la cap trebuie sa ne amintim ca inainte de 2004 aveam un frigider din ’83, un televizor color, mobila din ’86. Trebuie sa ne amintim ca atunci mancam jumari si slanina doar atunci cand ne puteam permite sa cumparam carne si ca unul din dormitoare era plin de igrasie din cauza ca nu este foarte bine izolat blocul.

Acum intelegi?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

62 thoughts on “Draga mama, uite cu cine votezi

  1. Haoles baoles deci suint cunoxcutu si rexpectatu donmu Bercea Mondiealu da profesea sinpatezantu lui pedele si a lui Donmu Presdinte Ptentu Alte Coardenate isterice Traean Basecscu deci care confermez si eo progresu dan ultimi 5inci ani.
    Deci care meam loat 4atru tone da haor, doozaci da vile cu tornulete, sapse Mercedese si uan sidi cu Nicolaie Guta. Deci pluz cem ese da la feteli mele care monceste la prodos an Italea si Spanea deci pluz cem ese da la reteaoa mea da baeti care copieaza cardori bankare conplect legal.
    Deci sengora varieanta da Presdinte ieste Donmu Basecscu deci sengoru Presdinte care ea unit pa manelijti cocalari si pa burseri lu Icere si Fundatiea Nooa Eoropa.
    Deci sa traesc bine an Indorromaniea seatra lui Uniuna Eoropana cikalikacikicica!

  2. de bun simt era sa imi lasi comentariul care nu avea nici o tenta care ar putea sa te fi deranjat. trecand peste asta, poate faci si bilantul de la alegeri incoace si te lamuresti daca ai votat bine sau nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.