home to blog Doua scurte de luni

Doua scurte de luni

Ionel si Marioara erau amandoi pacienti intr-un spital de boli mintale.


Intr-o zi, pe cand se plimbau pe langa piscina spitalului, Ionel a sarit  brusc in apa, a inotat pana la fund si a ramas acolo. Marioara a sarit  repede sa-l salveze. A inotat si ea pana la fund si l-a scos pe Ionel  din apa. La auzul acestei fapte eroice, asistenta sefa a ordonat ca  Marioara sa fie externata din spital, deoarece o considera acum stabila  mintal. Asistenta s-a dus la Marioara sa-i dea vestea si i-a spus:
– Marioara, am o veste buna si una rea. Vestea buna este ca vei fi externata; din moment ce ai fost capabila sa reactionezi in mod rational la o criza si sa salvezi viata unui alt pacient, am ajuns la concluzia ca fapta ta dovedeste o deplina sanatate mintala. Vestea rea e ca Ionel, pacientul pe care l-ai salvat, s-a spanzurat cu cordonul de la halat in baie. Imi pare nespus de rau, dar a murit.
La aceasta, Marioara  raspunse:
– Nu s-a spanzurat. L-am pus eu acolo sa se usuce.

Un barbat avea o aventura de cativa ani cu o italianca. Intr-o seara, femeia i-a marturisit ca e insarcinata. Nedorind sa-si distruga reputatia sau casnicia, acesta i-a propus femeii o suma mare de bani pentru a pleca in Italia sa nasca in secret. Daca era de accord sa ramana in Italia si sa creasca acolo copilul, el i-a promis ca-i va acorda sprijinul financiar pana cand copilul va implini 18 ani. Femeia a acceptat, dar s-a intrebat cum va sti el cand se va naste copilul. Pentru a mentine discretia, el i-a spus sa-I trimita o carte postal pe spatele careia sa scrie “Spaghete”. La primirea acesteia, el se va ocupa de pensia alimentara a copilului. Intr-o zi, dupa aproximativ 9 luni, cand barbatul s-a intors de la lucru, sotia l-a intampinat confuza:

Dragule, i-a spus ea, azi ai primit o carte postala extrem de ciudata.  Ah, dami-o doar, iti voi explica mai tarziu despre ce e vorba.  Sotia ascultatoare i-a inmanat cartea postala. El a citit-o, s-a facut tot alb si a lesinat.  Pe cartea postala scria:

” Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu chiftelute, doua fara.  Trimite mai mult sos!!!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: