home to blog Doua intrebari cu Facebook

Doua intrebari cu Facebook

Daca tot avem atat de multi specialisti in Facebook, prefer sa nu-mi bat atat de mult capul, incat sa nu stau sa sap dupa lucruri pe care altii se lauda ca le-ar cunoaste, asa ca vin cu doua intrebari.

Stie cineva cand mai activeaza Facebook conturi de email pentru persoane? Ca se face anul si eu inca n-am mail pe Facebook.

Facebook nu are vreo optiune ca sa nu accepti nici o aplicatie decat alea la care dai accept nu? Drept urmare trebuie sa blochez toate aplicatiile pe care nu le vreau de mana.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Doua intrebari cu Facebook

   1. ciudat. toţi cei care au folosit link-ul ăsta (oricum, câteva zeci de persoane) s-au făcut cu o adresă de mail de la facebook. dar per total nu e chiar atât de util cum aş fi crezut. în sensul că e cumva peste mână să intri să selectezi adresa de mail şi să trimiţi mail-uri. da’ dacă e în trend şi e moca e bine venit. :)))

   2. Cristi, acum mi-a picat fisa si am facut un test. Am impresia ca mail de facebook este chiar sectiunea Messages. In loc sa alegi destinatar din lista de friends din facebook, scrie adresa de mail

 1. În afară de http://www.facebook.com/help/?faq=19010, nu există o poziţie oficială, din partea Facebook, referitoare la întârzieri, aşa că singura soluţie e să mai aştepţi.

  Legat de cealaltă problemă, soluţia e să blochezi aplicatiile ciudate când le prinzi că-ţi postează pe Wall (ai opţiune când ştergi mesajul respectiv). Eu am aproape 50 blocate până acum

  1. da stiu ca la asta ma refeream si eu.

   a eu nu stiu cate aplicatii am blocate, ca la un moment dat am stat juma de zi sa fac asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.