home to blog Doua instantanee

Doua instantanee

Saptamana asta la Pitesti, am citit in presa locala, cum ca politzaii se certau cu … femei cu fuste multe, in statia de autobuz de la Casa Cartii, am zis … bineee … asta e se mai intampla.

Mare mi-a fost mirarea sa aflu ca a doua zi … s-a repetat situatia.  Si … da, politista e blonda.

Apoi, in statia de metrou de la Piata Victoriei, am gasit afisul asta: Esti Rom?

Nu cumva se scria altfel? Si mai vorbim de discriminari si de esti Tigan si de alte aberatii ale unor ONG-uri obscure.

13 thoughts on “Doua instantanee

 1. cred ca nu esti la curent cu realitatile maxi-taxi-ului pitestean 😛

  nici un tigan mascul nu plateste cand se urca. si cand se trezeste vreun sofer dintr-asta idealist ca nu-i ia, i se cara pumni in cap. la propriu. el stand pe scaunu soferului.

  tigancile femele se sustrag si ele de la plata biletului, dar nu chiar toate. se cearta se scuipa, etc. si te buzunaresc.

  ultima faza cu tiganci am vazut-o joi , fix la casa cartii. cetatenii binevoitori, deja urcati in maxitaxi impingeau tigancile cu maini picioare , sacose, iar astea scuipau. la un mom dat cu usa inchisa ramasese o blonda simpatica pe dinafara. au deschis oamenii usa, au luat-o de brate si au tras-o in maxi, apoi au inchis cu brutalitate usa.

  “ai naiba rasisti”

 2. Poliţista blondă e o specie rară.

  “rom” este scris corect pe afiş. “rrom” este o versiune incorecta, din popor.
  E bine sa fii rom în România, dacă ai şi carte de la studii medii în sus. Am înţeles că primesc un bonus destul de frumos la fiecare salariu.

  E problema lor că sunt puturoşi(toate sensurile) şi inadaptabili, nu e problema noastră.

 3. Mda lovely .. oricum KillerINC nu are dreptate .. eu el putin am mers cu Maxi de o galagie de ori .. si nu a urcat in Maxi nici un rom(sau rrom aku io asta stiam k e corect dar daca exista si alte pareri sa pun ambele variante) mai grav e sa mergi cu Buzu .. cel putin de vro 4-5 ani nu m`am mai urcat in el .. din astfel de motive si nu numai .. :D.

  In al 2`lea rand faptul k politista era blonda .. asta e .. oricum sunt ei blozi in general. Cred k daca o vedeatzi cand nu era in timpu’ serviciului si era putzin aranjata .. nu va mai dezlipeatzi ochii de pe ea .. parerea mea .. 😀

  Si in ultimul rand : faptul k rromii sunt puturosi .. asta e natura lor nu ai cum sa le`o schimbi .. si in plus fiecare alege cum vrea sa fie .. 😀

  A fost o mic a analiza a ceea ce s`a spus 😛 😀

 4. Culmea e ca tiganii nu isi spun intre ei ‘romi’ ci ‘tigani’, si te iau la bataie daca le spui ‘rrom’… E mai mare jignirea astfel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.