home to blog Doua foarte tari

Doua foarte tari

Prima data n`am inteles-o pe aia cu milionul de euro. Cum adica sa ai un milion de euro si sa il tii sub o scara, intr-o casa parasita? Casa aia era macar incuiata? Normal ca cineva a furat banii astia, dar cum sunt romanii lacomi si prosti s-au apucat imediat sa isi cumpere chestii si asa s-au sesizat politistii ca cineva are brusc o suma foarte mare de bani. Si pentru ca hotii sunt si prosti, dupa ce ca si-au zidit banii in peretii casei, au fost pradati si de un altul care a fost prins la iesirea din tara. Deci niste unii fura 1 milion de euro, ii zidesc in casa, iar astia sunt furati de un altul care fura din bani.

Cealata chestie e cu baiatul ala care a furat o masina, dar si-a uitat buletinul inauntru.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Doua foarte tari

  1. Deci ala care a uitat buletinul in masina este intruchiparea perfecta a rromanului prost facut gramada! Iti dai seama ce foame e. Si vezi ca e o stire si mai tare, tot la realitatea: au inceput sa fie taiati stalpii de telefonie fixa pentru foc. E saracia maxima!

  2. Copilu: ce bine ar fi sa fie cum zici tu. Din pacate hotii din Romania sunt asa capabili ca ajung mereu sa conduca tara.
    Tare si faza cu buletinul.. dar e normal, doar nu te duci la furata fara buletin la tine :))

  3. eu tot am zis ca in tara nici hoti ca lumea n-avem, vorba aia daca la lucruri bune nu suntem primii, macar sa avem ce-i mai mari talhari, hoti, ingeniosi treburi. sau macar ceva criminali adevarati, snipere, cutit, drujba , criminal in serie. nu frate noi avem gainari, cersetori si curve. halal popor!
    un hot de banci adevarat am avut (in ungaria dar nascut in sovata) dar si-ala era ungur ! :))

  4. Eh, mai era o poveste (reala) cu niste spargatori de la Braila parca, care au incercat sa jefuiasca un sediu de banca in renovare. I-a gasit Politia incercand sa taie un calorifer din perete, ca altceva nu era de furat acolo :))) Astea sunt cazuri clasice de … vocatie gresita 😀

  5. Da baba aia de ce oare nu i-a bagat in banca, ca in urma unor calcule simple la cea mai varza banca ar fi scos cam 2500 euro pe luna. Cred ca ii tinea ca toate babele, bani de inmormantare maica, sa va ajunga :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: