home to blog Doua de la Samsung la CES

Doua de la Samsung la CES

Samsung lanseaza la CES o cutiuta care iti face “upgrade” la SmartTV-ul tau. Adica o pui in spatele televizorului si ai asa un televizor mai performant, cu tot ce ai nevoie pe el.

Dupa care lanseaza o camera foto cu obiectiv 3D. NX300 vine cu un obiectiv de45mm F1.8 2D/3D, cu capacitatea de a face poze dar si videouri de calitate in format 2D sau 3D. Pentru pozele si videourile 3D, bineinteles aveti nevoie de ochelarii respectivi. Camera vine cu ISO100-25600, ecran AMOLED de 84 mm (3.31”)  si conectivitate Wi-Fi.

La CES Samsung mai lanseaza inca un ultrabook. Seria 7 vine cu un ecran de 1080p, sunet JBL, hard de 250GB SSD, procesor i5 sau i7 si bateria care tine 8 ore. Cert e ca ultrabook-urile sunt viitorul. Astept ceva care sa ma entuziasmeze la ele, trecand probabil peste greutate, subtirime, dar si performanta. Le vedem peste 6 luni daca sunt rezistente sau fiabile.

Apropo, foloseste cineva un ultrabook de cel putin 6 luni? Cum e?

 

Despre alte lansari de la CES, la 17:45 in direct la Realitatea TV

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Doua de la Samsung la CES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.