home to blog Doua de Bucuresti

Doua de Bucuresti

Ieri a (re)venit toata studentimea in Bucuresti.  Pai incepe anul universitar, s-au facut cazari in regie si prin chiriile celorlalti. Mai mult ca niciodata, in fata blocului meu opreau numai masini de la BMW in sus si nu oricum, ci se asteptau pe strada una pe cealalta. Din ele coborau pitzipoance cu genti stralucitoare, urmate indeaproape de parinti impovarati de griji si cu par carunt, dar conduceau BMW ca sa aiba fata expunere frumoasa. Parintii increzatori fac totul pentru odraslele lor, mai departe … stim cu totii ce se intampla.
— Seara au venit si ceilalti cu masini mai putin scumpe care chiar aveau de carat in camere diverse bunuri.

RADET a bagat deja caldura. Ce conteaza daca afara sunt 20 de grade, e de ajuns sa fie o gasca de babalaci senili pe post de administratori de bloc care sa ceara ca RADET sa furnizeze caldura ca astia imediat baga agent termic in tot Bucurestiul. Asta ca sa poata sta omul in tricou in casa si dormi doar cu un cearceaf, pai asa am vazut in filme, asa e trendy sa facem si noi, ca dupa aia platim din credit intretinerea.

PS. sa nu indrazneasca cineva sa zica ca RADET nu factureaza caldura asta ca n-a fost el administrator la vremea lui ca sa stie ce face si ce nu face. Contorizeaza.

15 thoughts on “Doua de Bucuresti

  1. ciudat, eu vazusem la stiri reportaje cu pensionari care spuneau tocmai invers, ca prefera sa puna o haina in plus decat sa plateasca caldura de pe acum. e drept ca nu mai tin minte daca stirea era la realitatea sau nu 😛

  2. Nici n-ar fi posibil ca de fapt RADET sa testeze instalatiile, ca sa nu te trezesti la iarna, cind baga presiune mare, ca-ti troznesc conductele, nu? Dar e mai simplu sa fim circotasi. La noi a pus anunt administratorul in legatura cu treaba asta…

  3. Incepand cu 22 sapt, RADET face teste pentru instalatii. Cam asa face in fiecare an. Si in zona mea, au lasat fie administratorii, fie direct RADET anunturi pentru locatari. Ma bucur ca la tine e cald. Inseamna ca ai si apa calda 🙂 Eu din luna august nu am in multe dimineti apa calda si ma spal cu apa rece. A fost fun in august la 40 de grade, acum nu mai e fun. Si explicatia: sunt atat de multe datorii incat singura solutie este ca apa sa plece de la CET Sud cu o temperatura mult mai mica decat ar pleca in mod obisnuit. La consumator (la mine in Dristor adica) ajunge rece si atunci imi pun si eu niste intrebari: de ce eu sa platesc la zi, cand altii nu platesc si tot apa rece primesc?!?! Doar ca eu traiesc intr-un bloc de oameni normali si platim in continuare facturile la RADET.
    Cred ca tu ai apa calda ca e mai aproape de tine CET Sud decat de mine 😀

  4. N-am sa inteleg niciodata de ce unii studenti vor sa epateze in halul asta.Toata lumea stie ca daca esti student bun nu o sa apari niciodata cu bemveuri si genti roz.

  5. “Amice esti idiot”. Normal ca vreau sa stau in chilotzi in casa, ca altfel de ce s-ar mai numi casa ? Ce te phoote pe tine grija cum o ard eu prin casa. Daca nu-ti convine debransheaza-te! Prefer sa dau banii la RADET decat sa stau cu frica, ca-mi ia foc casa de la cele 3 calorifere electrice care mi-as dori sa le tin pornite non-stop in perioada asta. Tu iei shuba pe tine in drum spre baie, dupa ce faci una mica ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.