home to blog Doua cu windows 7

Doua cu windows 7

L-am instalat de 3 zile cu upgrade de la vista, asta ca sa nu-mi pierd programe si alte tampenii. Sa vezi scandal daca imi va expira licenta … si-mi place. Cert e ca nu crapa la fel de des cum crapa vista, reuseste sa incarce mai putin ram, foloseste procesorul mai intens si cred eu mai inteligent (asta dupa cat de tare se incinge), dar ma tine bateria mai mult.

In schimb sunt doua chestii noi care mi-au placut.

Ce mai e misto, faptul ca transfera pe retea cat il tine hard-diskul, dar si animatiile ceva mai inteligente va vista.

Si daca tot vorbim de calculatoare, sa NU va faceti update la ultimul flash player. Au publicat o versiune ciudata care iar face ca playerele de anul trecut sa nu mai functioneze corespunzator.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

20 thoughts on “Doua cu windows 7

 1. 7 e foarte smecher. aveam key original la vista si mi-am bagat picioarele in el, acum pacat ca n-am key si pt 7.

  Si: 1. mie mi s-a parut ca foloseste mai putin CPU decat vista.
  2. la mine mor browserele din cauza flashului pe o gramada de siteuri. ce mizerie.

 2. Ai pierdut ceva dupa upgrade?

  Ma gandesc si eu sa fac acelasi lucru dar mi-a fost sa nu pierd cine stie ce, sa ma apuc sa-l configurez din nou…

  Merita upgrade-ul?

 3. nu pierzi nimic, tine minte inclusiv share-urile parolate dar si setarile de retea 😛
  cu toate retelele wireless si etc … + drivere :D)

  acuma eu trebuie sa regret ca am pus versiunea de 32 de biti? cand puteam sa pun 64?

 4. Si eu folosesc Windows Seven de cand mi-am luat laptopul (vreo 3 saptamani) si sunt foarte multumit de el, desi cu toata hardughia mea de 4GB ram si procesor Core 2 duo se mai blocheaza cateodata, blocaj care nu poate fi eliminat decat prin restart, foarte inervant si suparator dar se intampla rar.

  1. … putine sanse sa fie de la 7. Am dat cuiva un kit de 7, l-a pus si zicea ca se tot blocheaza la programe banale. Si la mine mergea fara probleme de o gramada de timp.

 5. Windows Seven, se chinuie sa recupereze terenul pierdut cu predecesorul Vista. Chiar m-am mirat ca au dat licienta gratuita asa de mult timp, doar pentru test. In fine, vine si Google OS, si linux spre sa fie mai user friendly, poate cu noul Ubuntu 9.10,si sper ca batalia pe piata de sisteme de operare sa fie mai stransa.

 6. piticule, daca ai o versiunea inregistrata doar prin martie anul viitor incepe si se restarteaza la fiecare 2 ore. daca nu e inregistrata incepe sa se restarteze dupa 30 zile

 7. Ultimul Flash Player mi-a facut praf un filmulet in Action Script 2. Are comportamente ciudate, mai ales din cauza avertizarilor de securitate pe getUrl()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.