home to blog Doua cu windows 7

Doua cu windows 7

L-am instalat de 3 zile cu upgrade de la vista, asta ca sa nu-mi pierd programe si alte tampenii. Sa vezi scandal daca imi va expira licenta … si-mi place. Cert e ca nu crapa la fel de des cum crapa vista, reuseste sa incarce mai putin ram, foloseste procesorul mai intens si cred eu mai inteligent (asta dupa cat de tare se incinge), dar ma tine bateria mai mult.

In schimb sunt doua chestii noi care mi-au placut.

Ce mai e misto, faptul ca transfera pe retea cat il tine hard-diskul, dar si animatiile ceva mai inteligente va vista.

Si daca tot vorbim de calculatoare, sa NU va faceti update la ultimul flash player. Au publicat o versiune ciudata care iar face ca playerele de anul trecut sa nu mai functioneze corespunzator.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

20 thoughts on “Doua cu windows 7

  1. @Titus nu stiu cat de insecure e GetUrl() .. cred ca e vorba doar de faptu ca se poate face un astfel de request

  2. O intrebare, daca se face upgrade de la vista ultimate original , ce versiune de 7 voi avea in final? RTM? Multumesc!

  3. si mie i-mi place la nebunie windows 7 dar dupa ce l-am instalat la vreo 3 saptamini a inceput sa faca figuri chertia aceea cu restarturile si l-am reinstalat din nou si lafel face e stresant:D
    nu stie nimeni cum se poate rezolva?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: