home to blog Doua cu roblogfest

Doua cu roblogfest

Anul asta roblogfest se va intampla tot in club Fabrica, stiti nu? Va amintiti de anul trecut. Pentru acces, trebuie confirmat pe invita.ro ca va duceti acolo. Puteti sa confirmati cu conturile cu care ati votat blogurile favorite in competitie. M-ai votat, vrei berea promisa, e si mai simplu, confirma pe invita.ro si spune la comentariu ca astepti o bere de la piticu.

Va amintiti cum a fost anul trecut?

Si tot Roblogfest organizeaza pariuri cu cine va castiga. Participi castigi chestii pe baza de puncte.

Si tot cu roblogfest, Fredo & Pidjin vin iar cu tricouri.

9 thoughts on “Doua cu roblogfest

 1. A fost misto anu’ trecut.Tricourile erau chiar misto, l-ai mai purtat si dupa seara aia,nu? Doar ca s-a vazut si anul trecut ca a fost aglomeratie mare cand s-au desemnat castigatorii, acum va fi dezastru, cred. Realitatea va transmite ceva live de pe acolo? Ca e partener media.

 2. ti-am zis si pe blogul vostru … da un laptop pentru o campanie electorala.

  Asa functioneaza sistemul de vot popular peste tot. Strangi fonduri – faci campanie – speri ca mesajul tau a ajuns la cati mai multi si o sa fii votat – castigi.

 3. @ buciuman ->

  Noi suntem si mai nemernici.
  Ce-i aia laptop sau bere ? 😯

  Pentru ca noi vom construi 3.000 de kilometri de trotuare zburatoare, vom da cate 100.000 de euroi oricui va pleca din Romania, vom legaliza si subventiona prostitutia, vom mari salariile profesoarelor sexy cu 50%, vom lungi penisuri, vom umfla ‘balcoane’ si vom da mici si bere gratis la toata blogosfera prin e-mail sau pe twitter. 😆 😆 😆

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: