home fotoblog Doua cu Putin

Doua cu Putin

In poza de mai jos il vedem pe presedintele rus Vladimir Putin (e scris corect!!) impreuna cu presedintele Americii George W. Bush luand cina la Hotelul Hilton.

putin si bush la bucuresti

Ramane de intrebat de ce in poza asta sunt boxele de nunta de la Hilton acolo si ce vrea tipul ala care alearga in plan departat. In schimb daca va intrebati de ce e Maria Basescu intre ei doi, neavand nici o aventura cu niciunul dintre ei. Pai era si Basescu in poza asta pe undeva.

Dar ca tot vorbeam de Basescu sa vedem o alta poza venita pe Reuters ce se numeste asa: Russian President Putin shake hands with Romanian President Basescu at NATO summit in Bucharest

putin si basescu bucuresti

Si iarasi Basescu e in poza asta. Dar nu ma intrebati unde … pentru ca nu-l recunosc, nici dupa nevasta nici dupa orice alta idee.

Cu ocazia asta am inteles ca la Neptun presa straina a scos o replica celebra: Basescu, we don’t know this guy, moving forward.

8 thoughts on “Doua cu Putin

 1. Apropo de a doua poza – efectiv suntem niste nimicuri in ochii celor de afara. Nu li se pare deloc folositor sa stie cum se pronunta numele presedintelui nostru, nici macar cum arata el si pun pariu ca nu sunt siguri ca Bucuresti, gazda summit-ului, este capitala tarii noastre.

  Cineva dintr-o tara straina m-a intrebat daca la noi, in Romania, avem semafoare ? Va dati seama…

 2. Pana la urma e bun si summitul asta, discutii, plimbari, mese bogate. Nu stiu pe banii cui dar am eu asa o presimtire ca de unde provin banii. In fine, am avut si noi a Romanie mai buna si mai curata timp de cateva zile. Sa reinceapa furtul si gunoiul de pe strazi …

 3. @piticu
  wtf man, baga si tu thumbnails cu href-uri pe ele … da’ cred ca ti-am mai zis-o si mai demult …
  si precizeaza sursa la “we don’t know this guy” 😛

 4. 3000/2111=1.42 480/360=1.33
  1.33 != 1.42, hence daca nu folosesti thumbnail ci faci resize cu height si width imaginea e deformata, etc, bla bla bla
  wtf man, this is basic html …. 😛

 5. referitor la prima poza—-in prinul rand doresc sa mentionez ca un roman e considerat psihic prin urmatorul citat”e scris corect””ca nu este capabil sau nu stie sa-si ascunda prostia pe cate o dezvaluie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: