home to blog Doua cu posta romana

Doua cu posta romana

Stim cu totii serviciile postei romane, de asta au aparut firmele de curierat rapid.
Insa cu totii speram ca o data cu aparitia concurentei in serviciile de posta, o data cu aparitia comunicarii rapide pe internet si dezvoltarea multilaterala a societatii, ca posta romana isi va revizui atitudinea si ca va aduce imbunatatiri serviciilor sale.
Se pare ca nu. Unu. Doi

Culmea, amandoua trimise zilele astea. Si totusi, cum notificam faptul ca in al doilea caz posta romana a trimis un colet desfacut (ca sa vada ce e inauntru) si reambalat unde posta romana isi mai cere si scuze.

Ne amintim de marketing, comunicare, etc ?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Doua cu posta romana

  1. Din pacate, din cauza drumurilor proaste din Romania, posta romana se stie ca are parcul propriu de vehicule si a renuntat la CFR, fiind volumul prea mare de trimiteri postale si lucratori care fac de obicei doua ghisee intr-unul si nimeni nu observa asta, se intampla mici accidente cu colete desfacute, de fapt ele se deterioreaza in timpul transportului, dirigintele de posta destinatara impreuna cu seful de tura si cu oficiantul de servici fac un proces verbal din care rezulta cum a fost ambalat coletul, cine sunt expeditorul si destinatarul, continutul si valoarea acestuia, precum si rambursul acestuia daca exista, dupa care introduc in colet o copie a acestui proces verbal, altul il trimit la unitatea care l-au adus deteriorat si altul la ei in oficiu., dupa care se procedeaza la ambalarea acestuia. Dar asta necesita timp, ceea ce e pretios pentru toti si pt clienti si pt oficiant. In acel timp, oficiantul intrerupe coada si lucreaza la ambalarea coletului si face avizul pentru destinatar. O alta problema cu care se confrunta oficiantii postali de la ghiseu este internetul care merge foarte prost, imprimantele vechi, achizitionate de la banci deja uzate si programele foarte proste care se folosesc. Un exemplu vi-l dau eu, in ziua de 30 dec 2004 , cand ma pregateam sa imi scot la imprimanta foaia de varsamant cu incasarile si platile si mai ales cu banii pe care trebuia sa ii predau la casierie, m-am trezit cu faptul ca aparea ca am incasat euro, desi nu era adevarat. Asa ca a trebuit sa stau peste program si sa fac foaia de varsamant de mana. O alta problema este ca se angajeaza persoane care nu stiu sa zambeasca clientilor, nu stiu nici macar sa lucreze pe calculator, nu stiu instructiunile postale vechi. Nu cred ca nu ati mai vazut si oficiante la ghiseu amabile si zambitoare… Va spun eu, din experienta mea de numai un an de diriginte de posta. Din pacate, desi mi-am iubit meseria, am iesit la pensie ppe caz de boala din cauza unui accident de munca. Va salut pe toti si aveti incredere in posta romana, desi mai exista nereguli, le puteti semnala direct la reclamatii pe site-ul posta-romana.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.