home to blog Doua cu electrica

Doua cu electrica

Eu acum ceva timp (cred ca vreo trei luni) am renuntat sa mai primesc factura de la Enel in cutia postala. Asta pentru ca n-am cheie de la cutia postala si o verific cand imi aduc aminte sau cand nu merge liftul. Deci orice corespondenta vine acolo poate sa stea mult si bine.
Si cum au trecut trei luni de cand am platit ultima data factura, a venit si preavizul ca imi taie curentul. Bineinteles ca eu am gasit preavizul la doua zile dupa ce trebuiau sa-mi taie curentul acasa, asa incat a trebuit sa platesc factura. M-am chinuit jumatate de ora sa platesc trei facturi la electrica prin internet banking-ul de la BCR, care n-are sablon pentru asa ceva, iar la final am mai intrat pe siteul Enel sa vad ce mai e pe acolo. Cand colo am gasit posibilitatea sa pot plati factura online, pe siteul Enel, incepand de luna asta.

Bine ca am vazut asta, dupa ce am dat banii pe comisioanele BCR-ului, pentru tranzactii online din internet banking, pentru ca plata pe enel.ro e gratis, fara comision.

De altfel, in cutia postala pe langa preaviz mai era o scrisoare tot de la Enel, care imi zicea asta:

Si sugativa asta sta pe masa, pentru ca n-am avut rabdare sa plantez florile, dar sa le si ud sau ceva. Asa incat, o vrea cineva? Vrea cineva flori de la Enel? Renuntati la factura pe hartie. Platiti online!

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Doua cu electrica

  1. Hai frate ce e asa de greu ?
    Iei un ghiveci si pui hirtia in el si urmezi instructiunile.
    Nu e mare lucru sa uzi niste flori. Eu stau 30 de minute pe zi sa ud toate balariile, deci pentru tine ar trebui sa fie ok. Si pe de alta parte nevasta-ta ce face ? Nu cumva e treaba ei ? :))

  2. Am primit eu si chiar au crescut vreo 12 fire acolo. Sunt curios daca o sa infloreasca. Pregateam un articol cu poze, dar acum e deja obsolete …!

  3. Pai poti plati de foarte mult timp direct la ei pe site enel cu cardul. Iti faci cont si factura o primesti tot online pe email. Iar indexul il transmiti singur la un robot odata pe luna si totul e kosher.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.