home to blog Dorel Exista !!

Dorel Exista !!

Asa cum la inceput cand a aparut Garcea nu credeam ca exista, pana cand n-am intalnit mai multzi politzisti la un loc … asa n-am crezut ca ar exista si Dorel …. Insa ….

Azi eram linistit in statia de tramvai si mancam un kebab, ma uitam la trafic. Nici n-am remarcat cand s-a urcat unu pe stalpu de alaturi, … si numa ce vad la un moment dat ca iau foc 2 stalpi din fatza mea … si ca din dreapta … se auzea sunetul din reclama la unirea … cu tztz tztztztzzzzzzzzzzzz tzt …. de scurtcircuit …

Partea buna e ca nush cat de rau s-a curentat dorel asta, la 750 v, dar, cert e ca si-a ars doar hainele si ca a putut sa se dea jos de pe scara ( bineinteles de metal ) cu care se suise pe stalpul de tramvai care era tot de metal .

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Dorel Exista !!

  1. Vezi Pitik asta e chiar posibil fizic 🙂 Bine a cam avut si gagiul noroc, dar are si baze fizice ca nu a murit pe loc..

  2. 🙂 am vazut ceva asemanator , tot in bucuresti , lanaga Basarb cand asteptam microbuzul sa vin la Pitesti … s-a suit un “dorel” pe un stalp si dupa 2 minute l-am vazut zburand ca in reclama cu “batman” … din fericire nu a patit nimic , ba mai mult , tot el s-a suit pe stalp 🙂

  3. Hahaha , daca te uiti in jur Dorel este pretutindeni , ba mai mult cateodata il poate intruchipa si pe colegul de langa tine.Priveste in dreapta …….in stanga…….l-ai remarcat? Daca nu , inseamna ca ori traiesti in desert , ori esti inconjurat numai de genii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: