Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Domnu Chiliman … Domnu Chiliman … ce mama dracu?


Adica … inteleg ca reziliezi un contract cu o firma de salubrizare, e ceva normal si sanatos. Absolut normal. Insa, trebuie sa luam in considerare urmatoarele. Ce dracu … cosurile de gunoi erau ale firmei si nu ale primariei? Ce naiba … am reziliat contractul si nu am organizat in ora imediat urmatoare o licitatie extraordinara si plenipotentiala, in care primaria sa angajeze serviciile firmei care cerea mai putini bani?

Hai da-o dracu de birocratie ca se fute Bucurestiul instant fara cosuri de gunoi.
Sau … e mai simplu. De ce sa aruncam gunoiul in sectorul 2 3 5 … unde platim salubrizarea, hai sa il ducem doua strazi mai incolo in sectorul unu unde nu mai sunt cosuri de gunoi.

Domnu Chiliman … stiti ce palma mi-am luat peste ceafa azi ca am aruncat pe jos hartia? In locul unde trebuia sa fie cosul de gunoi?

Pai … la cat de inalt sunteti dumneavoastra … ar trebui sa directionez fiecare palma de o primesc eu, sau vreunul dintre noi catre dvs.

In alta ordine de idei, evitati zilele astea sectorul 1. Daca a durat doar o singura noapte ca REBU sa isi ia TOATE cosurile de gunoi din TOT sectorul, va dati seama cat va dura ca sa se puna altele noi in locul acestora.

Bun, pe langa nervi si stress trebuie inteleasa urmatoarea chestie, maine la 7 jumate licitatie la primarie … se liciteaza in fix 5 minute, dosarele se studiaza in noaptea asta, iar la ora 8 se apuca oamenii de treaba, la ora 9 se platesc. Daca nu … putem sa ne f****em in el de Bucuresti si in ea de poarta dinspre Otopeni inspre centru. Am dreptate sau nu?
Pana una alta … aruncati voi gunoiul aici:


Bine, daca nu-l aruncati … va urez amenzi placute pentru ca “ati parcat masina pe spatiul verde al sectorului 1″. Prietenii stiu de ce!

Update: de maine Urban si Romprest vor asigura curatenia sectorului. Eh … hai sa vedem bloggeri care fac poze la mizerie si le trimit bloggerului Chiliman, iar astfel sa vedem reactii si rezolvari de situatii.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 Responses

 1. Liquid

  Ce nu am inteles eu… De ce ti-ai luat palma aia? De la cine? Hm… indiferent de motiv, e tragic ca mai exista oameni care comunica prin palme aplicate altora. Pe mine asta ma ingrijoreaza. Pe astia nu ii schimbam la alegeri!

  Reply
 2. InnOcente*

  De la mine şi-a luat o palmă. Pentru că tot repetăm faptul că Bucureştiul este un oraş împuţit… şi asta doar din cauza noastră. Nu cred că extratereştrii sunt vinovaţi de jegul de pe străzi!
  Şi cum spuneam, aruncatul gunoaielor la întâmplare este un act democratic… WTF!

  Reply
 3. joju

  ba ce chestie flagranta, ba ce chestie de pus pe blog, si daca s-a furat cu o seara inaintea vizitei piticului? am vazut cel putin 5 astfel de vandalizari, asta-i poporu’, primaria tre’ sa dea bani nu pe pubele indistructibile ci sa plateasca politia comunitara sa patruleze. Vin consilier la Primarie!

  Reply
 4. Relaxedman

  Stiu strazi din centrul Bucurestiului unde jegul e la el acasa (nu pomenesc aici mirosul de rahati de caine), indiferent de firma care ridica gunoiul de la cosuri 🙂 Nu vad de ce ar incepe sa conteze doar acum ce firma face asta, pentru ca si inainte, cand erau ei mare diferenta tot nu puteai sesiza.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.