Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Eu nu te invat pe tine cum sa conduci, asta te invata legislatia si nenea instructorul la scoala. Daca tu nu vrei sa fii conform, nu e nici o problema, exista politisti. Eu nu te invat pe tine ce inseamna fiecare culoare a semaforului, sau cand se acorda prioritate la trecerea de pietoni si cand nu. Dar atunci cand treci pe galben, asteapta-te sa ti se ia permisul pentru ca ai trecut pe rosu. Daca nu ti se retine permisul, ci doar cateva puncte de penalizare, asteapta-te sa iei un pieton pe capota. Daca nu iei  nici un pieton pe capota, atunci fii sigur ca eu vreau sa trec strada, iar tu ai trecut pe rosu, drept urmare eu am verde si tu nu-mi acorzi prioritate, pai atunci ori iti dau una in oglinda, ori ma arunc pe bord in parbriz, ori iti dau un picior in portiera ca sa te simti bine si aia de la casco sa aibe ce sa iti plateasca.

Apropo, Lucian cat costa o oglinda de Opel ca al tau, ca la o agatzare mica a cazut in seara asta, sa stiu ce paguba si-a facut individul.

Si daca ma vedeti in oras ca nu va acord prioritate, aveti voie sa veniti sa faceti ce am zis eu mai sus 🙂

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 Responses

 1. Kappacelu`

  Azi in intersectia baba novac cu M bravu nu mergeau semafoarele. Si mi-am dat seama ca nu e nici o diferenta fata de atunci cand merg.
  De fiecare daca ma claxoneaza cate una, de fiecare data ma uit sincer in ochii ei, si tot timpu imi zambeste ;;) :)) Incep sa ma obisnuiesc cu Bucurestiul

  Reply
 2. Christiansen

  Cum adica … “atuci cand treci pe galben asteapta-te sa ti se ia permisul, pentru ca ai trecut pe rosu” … pai daca treci pe galben … ce treaba are rosul aici?
  Daca nu incurci pe nimeni, doar nu vrei sa pui frana si imbecilul din spatele tau sa te trimita cu RCA-ul la plimbare …

  Reply
 3. Dojo

  Imbecilul din spate nu ar trebui sa fie in fundul tau. Si daca se intampla, too bad .. trebuia sa fie la o distanta suficient de mare pentru a face fata unei frane din fata.

  Sunt foarte multi cei care trag de galbe, chiar si cand era clar de la cativa metri ca au pierdut verdele. E o diferenta intre a nu opri pentru ca nu poti face asta in siguranta, cand esti aproape la juma’ de metru in intersectie si intre a veni inca 20 de metri ca turbatu’ sa prinzi ultima farama de galben si de obicei iesi in intersectie pe rosu plin cu aceasta ocazie

  Piticu .. sper ca esti OK. La naiba cu nesimtiti din astia 🙁

  Reply
 4. piticu

  ideea e simpla, trecere de pietoni eu cu verde, soferu vede ca avem verde, incetineste, apasa frana, ajunge la trecere, nu opreste, trece mai departe. Ma lovesc de el ii cade oglinda. Mai are cineva oglinzi de cazut? 🙂

  Reply
 5. la_intilnire

  am reusit sa surprind zilele trecute (din nefericire cu telefonul) un semafor cu toate luminile aprinse:
  oglinda rupta, pieton pe parbriz, carnet luat, bataie in strada…ce mai revolutie!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.