home to blog Distractie pre-electorala

Distractie pre-electorala

Atentie la idiotii nostri politicieni.

Tariceanu a spus ca mareste salariile profesorilor, insa de la 1 aprilie 2009, in schimb toti retarzii de politicieni s-au apucat sa injure in stanga si in dreapta.
E haios, Basescu iese iar la interval si o sa dea dume inteligente. In acest timp ni se reduce standardul de viata intr-un mod ametitor. Si ca sa fie treaba treaba creste si euro iar, tocmai cand scadea pretul la benzina.

Distractia e ca luni, in prima zi de campanie electorala profesorii intra in greva generala.
Sa vedeti acum promisiuni electorale. De ce am impresia ca am mai trait filmul asta in campania din 1999 – 2000, cand a castigat PSD-ul exact pe acelasi motiv?

Ce ne ramane de facut? In mare parte nimic, decat sa invatam de la pustiul din Deva cum se face treaba. Exact ca in filme, dar … el n-a invatat ca mai sunt si camere de filmat. Cat despre sistemele de securitate, nu cred ca va fi vreo problema asta.

7 thoughts on “Distractie pre-electorala

  1. Cel mai prost lucru pe care il pot face profesorii acu e sa intre in greva. Pentru ca nu fac decat sa le dea apa la moara politicienilor, asezandu-le practic tabla de sah. Intra in jocul lor si apoi nu mai au ce face.

  2. Eu aș face chestia aia pe care o face puștiul din Deva, dar dacă, printr-un miracol, aș reuși să intru pe geamul ghișeului acela, sigur nu aș mai ieși…am investit în burtă în ultima vreme 🙂

  3. de la Shatyr:
    Salut, tocmai am lucrat un scurt-metraj pe care as vrea sa-l vizualizezi si sa-l intelegi. Daca esti de acord cu mesajul exprimat in film, ajuta-ma sa-l promovez ca toata lumea sa inteleaga ca nu trebuie facut nimic ! Si nu, nu e ironic, chiar nu trebuie facut NIMIC !

    http://uk.youtube.com/watch?v=MRfyyTn_l8Y

    Fie ca il trimiti la toata lista sau ca il pui pe blog, ma poti ajuta, pe mine, Consumatorul. Iti multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: