home to blog Distractie la mare

Distractie la mare

Am ajuns in Mamaia si am fost intampinati asa:

In schimb dupa ce s-a mai domolit ploaia, am luat-o la pas prin statiune. Ora 1 noaptea, pustiu. Localuri inchise, discoteci cu muzica proasta, Bellagio fara aglomeratie la intrare, oameni imbracati nasol. Ne-am oprit sa mancam si am vorbit verzi si uscate.
Unde erau fitzele alea pe care le tot vedem la televizor? Sau stirile alea sunt facute doar, doar or veni turisti? Culmea, am gasit loc de parcare.

De altfel 2 ore Bucuresti, Eforie mi se pare acceptabil.

 

Apropo, cum se foloseste asta?

Pentru pasionatii de antichitati, televizorul e chiar NEI.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Distractie la mare

  1. @cristi .. in C-ta cand ploua putini ies din casa, plus ca maine/azi e Liberty si multi stau acasa ca maine sa isi faca de cap .. 🙂

    iar muzica si mancarea tot timpul au fost de rahat in Mamaia .. in oras este altceva …

    Da mamaia este un mare rahat dat cu fard Dior dar tot a dihor pute … pacat ca face de rahat orasul care asa cu bune si rele .. este fain.

  2. omg, deci asa arata telecomanda de la primul meu tv color. s-a stricat intre timp, o inlocuisem cu una generica, dar valul de amintiri evocate de vederea telecomenzii e priceless 😀
    -alb/negru/alb/negru
    -nei, nei, nei 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.