home to blog Distractie cu apa calda la Pitesti

Distractie cu apa calda la Pitesti

Incepand de maine orasul Pitesti ramane fara apa calda din cauza datoriilor acumulate de societatea de termoficare. Pe scurt li se taie gazul.
Ce face primaria in acest sens? Nimic, recomanda cumpararea de centrale termice, mai mult cica va subventiona cumpararea acestora. Foarte hilara e urmatoarea chestie. In Pitesti sunt doua CET-uri, doua termocentrale, pentru cei care nu stiu ce e ala CET. Din astea doua cica CET nord se transfera catre alta firma, care va prelua administrarea lui, iar CET Sud se cedeaza in contul datoriei. “Cet Sud va fi cedatã în contul datoriei, fiind sub ipotecã, dar va trebui sã ne descurcãm cu CET Nord. Nu îi va  putea prelua însã pe toţi. Cît va dura întreaga procedurã şi cît vom sta fãrã apã caldã nu se poate spune!” a declarat secretarul primariei Pitesti.

Nu-i asa ca avem o tara extraordinar de frumoasa? Adica unii fura, nu investesc, nu sunt in stare sa administreze niste centrale termice care tin un oras de aproape 200.000 de locuitori, iar atunci cand apar probleme … luati ma centrala termica ca n-avem ce sa mai facem cu ea. Mai avem cai la bicicleta, ni-i luati si p-astia?

Iar in acest sens au aparut mesaje pe mess care zic  :

Raluca Nicula: Toti cei nemultumiti de faptul ca de maine 01.07.2009 se intrerupe furnizarea cu apa calda si caldura in municipiul Pitesti sunt invitati MAINE cu sapun,sampon,papucei de plaja,prosoape,ratuste,mingi,si alte accesorii de baie la ora 15:00 la fantana din piata primariei pentru o baie pe cinste in ligheanul muzical pentru a carui constructie s-au platit sume ce puteau  achita facturile de gaz emise catre termoficare pentru urmatorii 10 ani! protestul e maine la ora 15.00 scuze de mass

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Distractie cu apa calda la Pitesti

  1. o sa apara bai publice.supravegheate cu camere video.sa nu srice ceva pe acolo nu de alta. :)iti dau un pont te duci la bazin.faci si sport faci si baie.impusti doi iepuri dintr-un foc.te relaxezi te distrezi.este un sport care face trupul frumos.atit barbatul cit si femeia vor arata armonios.daca-ti place sa stai mai mult printre pahare………… :((

  2. Daca mergi pe la fiecare bloc, nu gasesti mai mult de 1-2 oameni care nu platesc. Ce se intampla cu restul? Unde sunt banii nostrii dati pe facturi? Mama lor de hoti, din conducerea CET si din Primarie. HUUUOOOOOOOOOO.

  3. Ar fi o solutie : baie la fantani (nu la Barcelona, la cele din fata Primariei) – oricum, e vara si merg dusurile reci (deja ni le-au administrat, dupa cum se vede).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: