home to blog Distractia de dimineata

Distractia de dimineata

De ce fac astia evacuarile dimineata, mai ales, de ce le suprapun cu eclipsa de soare? Adica noi cum ne mai distram? Va dati seama ce efect ar fi avut daca evacuarea asta ar fi fost facuta seara si ar fi transmis-o Maruta in direct? Ar fi fost scandal mare. Ar fi iesit lumea in strada, asa, doar Vadim.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Distractia de dimineata

  1. holy shit.A ramas socat.Vazusem stirea pe realitatea insa nu-mi inchipui ca poate face asa ceva.Totusi nu trebuia sa faca asa ceva cu executorul judecatoresc.Femeia nu avea nici o vina.

  2. Este jenant de-a dreptul 🙁 Am vazut pe RTV incidentul si nu imi vine sa cred ce autoritati de doi lei avem. Pana la urma, de ce s-au dus popandaii aia acolo, nu ca sa-l evacueze? Nu trebuiau sa fie mai fermi? Spectacol trist prestat de un … europarlamentar (?) …
    Penibil…

  3. Si asta cica e europarlamentar,rusine sa ii fie,cacatu dracului,nu tin cu nimeni in romania dar el este un nebun cu acte in regula,nu ar avea ce cauta in afara spitalului.Adrian Presedinte (adica eu) :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.