home news Diseara se aprind beculetele de Craciun

Diseara se aprind beculetele de Craciun

Nu, nu este o gluma, nu e o campanie publicitara, nu sunt niste advertiseri tampiti. E mai rau.
beculete de craciun
Politia Rutiera impreuna cu CNA vor sa demareaze o campanie in majoritatea oraselor din tara, in cele mai importante intersectii se vor aprinde  beculetele de craciun in semn de atentionare a soferilor.

Adica diseara vom vedea intersectia de la Romana beculete albastre de craciun. Ele au fost amplasate acolo cu cateva zile inainte de sarbatorile de paste.

18 thoughts on “Diseara se aprind beculetele de Craciun

 1. E pe bune, frate, ia uite aici: BUCUREŞTI, 30 apr (MEDIAFAX) – Intersecţiile din zece oraşe ale ţării vor fi luminate în perioada 30 aprilie – 4 mai, pentru a atrage atenţia conducătorilor auto cu privire la efectele consumului de alcool la volan, evenimentul înscriindu-se în campania socială “Realitatea se schimbă când conduci băut”, lansată în februarie.

 2. Acum am aflat despre campania asta.Dar am citit ca in Bistrita,de Pasti,orasul a fost scaldat in lumina de la beculetele de Craciun.

 3. Ideea e alta. Şoferii urcaţi la volan băuţi sunt atât de dobitoci încât au nevoie de ornamente de crăciun ca să le lumineze capul, pardon drumul voiam să zic 😀

  Interesantă iniţiativă. Ne face să vorbim despre ea.

 4. Hahahaha!!!! Si, cand bucurestenii ciocnesc oua rosii(se face asta pana la Inaltare), vor spune ceva de genul “Hristos a inviat si leru-i ler!”. Sa-mpodobim bradul de Craciun cu oua, iar Mos Craciun sa scoata din sac un…iepuras!
  O idee creata, menita sa compenseze creierul neted! Doamne, mare Ti-e gradina si ai mai lasat si poarta deschisa…

 5. oricum consideram eu ca timpul e inutil, ma bucur ca unii au invatat sa-l distruga eficient: Paste, Craciun, Revelion whatever 😀

  desi la nivelul acesta de cunoastere nici diferenta dintre viata si moarte nu mai e evidenta, asa ca pana la urma pentru ce e reclama?

  a, da… ca sa cunosc eu lume online 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: