home to blog #dinafrica nu se termina aici

#dinafrica nu se termina aici

Aventura calatoriei in Africa de Sud nu se termina aici. Intr-adevar diseara plecam inapoi spre Romania. Ne asteapta un zbor de vreo 10 ore, de la ora 0 pana la ora 10 in Amsterdam, apoi inca un zbor de vreo 2 ore pana pe Otopeni si ajungem in final acasa. Din punctul meu de vedere sunt foarte bucuros ca ma intorc in Romania.

Am in schimb vreo 40 de giga de poze si filme facute aici pe care nu am putut sa le urc pe net, care au povesti in spate, care asteapta sa fie publicate, pe care vreau ca si voi sa le vedeti si sa le cunoasteti. Drept urmare zilele urmatoare va voi spune si mai in detaliu cum a fost aici, ce e de vazut, ce nu e de vazut, cam ce trebuie sa faceti si ce nu.

Daca ati zice ca nu e nevoie ca stim din presa, da stim din presa, insa presa infloreste de cele mai multe ori sau prezinta doar situatiile care ii avantajeaza pe ei ca publicatie si ei sunt limitati de numar de caractere, numar de articole, numar de minute de video montate. Vom povesti despre securitate, despre magazine, despre shop-uri, despre experienta meciurilor de fotbal in Rustenburg, cum e pe stadion, cum sunt turistii, dar mai ales cum sunt localnicii.

Drept urmare drum bun noua si sper ca nu ne va intampina o diferenta de temperatura prea mare in Romania. Pana atunci, Big Five.

7 thoughts on “#dinafrica nu se termina aici

  1. Drum bun si placut. Va asteptam sa ne povestit si mai multe live, face to face…In Bucuresti sunt cam 20-25 grade acum si seara coboara sub 15 grade…uneori:).

  2. Eu nu am inteles nici pana acum de ce e asa frig in perioada asta in Africa de Sud. Hmm…probabil nici nu m-am interesat. Astept sa vad si celelalte filmari si poze de la voi.

  3. pai stii, pamantul e rotund, cand intr-o parte e zi, in cealalta e noapte, cand intr-o parte e vara, in cealalta e iarna :)) o chestie din asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.