home to blog Din trafic

Din trafic

 • Undeva pe centura de est a Ploiestiului doua tanti mi-au sarit in fata masinii facandu-si cruce atunci cand traversau prin loc nepermis si fara sa se asigure. Baaaa!!! Va uitati intai in stanga, apoi in dreapta si daca nu vine nici o masina traversati. Nu va faceti cruce si ziceti cu Dumnezeu inainte ca Asta e prea sus si nu va vede.
 • Pe DN1 ne-am jucat cu niste politisti cu radar, in ideea in care ne-am pozitonat in spatele lor si nu i-am depasit, creand astfel o coloana suficient de mare. Multumesc pe aceasta cale colegului de trafic cu care schimbam benzile spre disperarea politistilor care nu intelegeau de ce nu ii depasim. Ei mergeau cu 60 la ora. Pana la urma au tras brusc dreapta si s-au pozitionat la radar in cascada: in Saftica – cu o casa inainte de Dinamo.
 • Tot pe DN1 mai nou se pune radar cu Logan MCV la Romanesti intr-un stalp.  Imediat cum iesi din padurea in care se circula cu 150 la ora si se dau flash-uri si intri in Romanesti, intr-un stalp este ascuns un Logan MCV pe care nu-l vezi decat cand e prea tarziu, care are un unghi foarte mic, dar totusi prinde tot ce trece pe acolo, pentru ca e curba.

Cam aici e radarul. Cam la un kilometru distanta ii opreste.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Din trafic

 1. Nu era limita pe DN1 in zona aia 70 in oras? S-a schimbat?
  Eu tot timpul am mers cu 80 acolo si n-am primit nimic in posta si nici probleme cu radarele mobile nu am avut.
  E bine de stiut, peste o saptamana ma intorc si eu in tara si nu prea vreau surprize de Craciun 🙂

   1. Ok, si ce articol din lege folosesc ca sa justifice amenda? Ca primul prag in lege e 10km/h. Pana vor modifica aia, pot sa aiba si precizie la zecimala si tot nu pot sa dea amenda.

   1. Piticu, mai multa atentie, te rog… 62 km/h inseamna mai mult de 10 km abatere; de aceea si-au luat amenda… Daca aveau 52 nu mai luau… Sintem OK acum?

 2. abatera aia se pune. Plus ca mai ai si abaterea de la masina.

  Deci, sa inteleg bine, nenorocitii de politisi pun radar unde sarmanii soferi merg cu 150 pe zona de 70?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: