home de pe net, news Din online

Din online

Sau cum ne gasim cu cateva zile inainte de 2008.

Neogen iese din trafic.ro, ei acuza serviciul de spionaj in favoarea unor terte persoane.
Situl companiei nationale de cai ferate este spart, oficialii nu se sesizeaza pentru ca au doua firewall-uri. (pentru cei de la CFR  firewall-ul e cutia aia de unde iese furtunul de incendiu).
Ionut Oprea isi promoveaza blogbrowsing in Business Standard, eu sper ca lucreaza la scriptul ala ca sa nu afecteze si celelalte aplicatii flash de pe pagina, acum cand nu mai reincarca adsense-ul.
Sorin Tudor are previziuni sumbre pentru trafic.ro, sau incearca sa stimuleze echipa prin blogul personal.
Totodata se anticipeaza si plecarea paginilor web din media pro din acelasi motor de indexare. Iar daca toti pleaca din trafic.ro ce vor face, vor folosi analytics? Si vor declara doar ce vizite le sunt favorabile?

Pana una alta cred ca ma voi incuia vreo doua nopti intr-o camera ca sa pot porni si celelalte proiecte ale mele ce asteapta.

14 thoughts on “Din online

  1. Daca doar asa poti lucra, atunci asta cu “incuiatul intr-o camera” este cea mai buna veste pe care am citit-o pe blogul tau!

    Pune osul la treaba, Cristi! (Fireste, sunt egoist si ma gandesc ca asta va fi un motiv sa sarbatorim “lansarile la apa” 🙂 )

    Spor!

  2. Pai acum, ca neogen au fost depasiti de acasa.ro, se pare ca isi iau jucariile si pleaca. O sa raporteze fix cati vizitatori vor ei si ce vor ei, atat timp cat trebuie neaparat sa fie locul 1.

  3. Or sa se umple toti de bani in online-ul romanesc cat timp salariul mediu e 300 de euro sau cat o fi. Dream on.
    Pe buna dreptate e apa de ploaie tot tambalaul asta care se face pe si cu bloguri de 2 ani incoace 😉 Povestile din Vest sunt una si realitatea din Romania e alta. Fiti seriosi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.