home to blog Din mall

Din mall

Orice plimbare in mall e o aventura. Drept urmare am fost in mall ieri, in Militari. Prima reactie ciudata si speriata a fost ca am gasit loc de parcare. Chiar foarte bun, langa intrare, acolo unde mai erau si alte locuri de parcare libere. Drept urmare ma gandeam ce naiba se intampla ca doar era duminica.

Eh, am intrat in mall sperand ca nu va fi foarte aglomerat, dar aglomerat. La intrare era un Giorgio Armani care afla informatii la telefon: “da ma … cat poarta 38, ii iau da-l dracu, 300 de euro am la mine.” In mall, relativa liniste, putine persoane.

In schimb in mall exista acum cel putin doua parti. Partea cu magazine scumpe cu blugi de 600 de lei, de unde nu intra nimeni si nu cumpara nimeni nimic si partea de magazine ieftine cu aceiasi blugi la sfert de pret unde e bataie, cozi la cabinele de probe si o groaza de oameni care au doar 2 milioane in buzunar ca sa isi cumpere chestii.

M-am intalnit si cu teleleu la cinema, cand ma uitam sa vad ce filme sa mai vad acasa, am cumparat o groaza de plase pe care le-am platit cu 2 sau 3 lei in functie de magazin. Marea mea mirare a fost ca n-am vazut pitzipoance. De fapt gresesc, am vazut doar 3. Doua blonde care se tineau de mana si una sunt aproape sigur ca e asta. Bine, asta din urma a intrat intr-un magazin reebok si se uita acolo cu o expresie de genul, huh … ce caut eu aici? Las ca stiu.
Si ca vorbeam de reebok am gasit editia 2006 la marime 46, care chiar se simte bine.

De fapt cam asa se intampla si in oras. Magazinele scumpe, de firma si etc sunt goale, fara produse, cu tentative de camasi si blugi expusi pe umerase, in schimb magazine cu produse ieftine sunt pline de oameni care cumpara in nestire. Eu cred ca astia nu se uita ce cumpara, ci doar la pret si daca e mic, atunci iau ca nu se stie. Nu?

Ce moda se poarta vara asta? Am vazut ochelarii vintage, nu-mi plac.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Din mall

  1. Asta remarcasem si eu tot in week-endul asta in Baneasa Shopping City, ca nu prea am vazut pantere de mall!! Dupa aia mi-am dat seama ca in Baneasa nu exista cinematograf sau sala de jocuri, iar food-court-ul e destul de izolat, asa ca rata pitzipoancelor si a cocalarilor e mai scazuta, ca putini vin strict sa-si cumpere toale!

  2. O sa incep sa o las mai moale cu filmele in mall, pentru ca unele nu isi merita banii. In ultimele weekenduri am fost mereu la film si pot spune ca majoritatea din ele mai bine le vedeam acasa. In legatura cu pitzipoancele, erau cateva pe acolo imbracate in albastru si imparteau niste pliante. Toate cu gletul de 2 cm pe fata, machiate strident si cu fundurile jumatate pe afara.
    Multumesc pentru link …

  3. Nu doar ca sunt goale, atat din punct de vedere al produselor cat si din punct de vedere al cumparatorilor, dar cat de curand se vor inchide tot mai multe. In Baneasa deja s-au inchis vreo doua, altele fiind de asemenea pe duca.
    Nici nu au cum sa mai reziste in conditiile in care chiriile sunt foarte mari, clientii nu exista, iar ei practica preturi cu adaosuri comericiale enorme. Asa le trebuie! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: