home news din dragoste

din dragoste

Un tanar de 26 de ani s-a spanzurat din dragoste in incinta unitatii militare. Era student in ultimul an si urma sa devina agent SRI.

Un tanar de 24 de ani din Iasi, s-a aruncat in gol de la etajul 3 dupa ce s-a certat cu prietena lui.

Ce le faceti ma in ultima perioada de se omoara astia ca prostii? 🙂 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

28 thoughts on “din dragoste

  1. fratilor…a mea a plecat in germania la studii, eu in capul meu mi-am zis ca daca tot nu ne e dat sa fim impreuna un an sa plec in state.vorba a fost ca ea sa vina aici dupa un an si dupa aia sa mergem impreuna acasa…hmm, bun planul, nu?…dar trece un an si mai trece o luna si inc-o luna si inca una si ea nu mai venea (vezi doamne n-o lasau parintii).prin ianuarie, ofticat, i-am zis ca vin eu acasa, si…soc…ea imi spune ca nu mai stie ce simte pt mine si din-alea, fara a spune un motiv, nici macar ca a trecut timpul si…ei na, si mi se pune mie pata sa aflu ce si cum a facut fata in germania, si cum altfel sa aflu daca nu prin a fi nesimtit (cu scuza in cazul de fata) si ai “sparge” adresa de e-mail.si ce sa vezi acolo: “ana bahebac”, “seny sevyorum”, “ich liebe dich” salwan, sherkan, machi, beruari … am crezut ca o iau razna.m-a durut enorm fapta ei, tinand cont de faptul ca am fost impreuna multi ani, dar niciodata n-am sa pot sa inteleg cum a putut un an si vreo 4-5 luni sa-mi jure ca ma iubeste si sa minta cu atata lejeritate.si ca sa fie tot tacamul a mai si inceput sa vb rahat de mine pe la prietenii mei…se mai schimba lumea…nu conteaza cum o cheama dar e mare fitoasa prin iasi ca abia si-a deschis tat’su restaurantul lu’ peste….ei na ca v-am zis si povestea mea, iar ca sa revin la topic…vreo 3 sapt nu am fost eu.a fost foarte greu dar intr-o zi vb cu ea la tel mi-am dat seama ca mi-e greata da ea si chiar daca candva a fost totul pt mine acum nu mai dau un muc pe ea (culmea e ca ea nu intelege reactia mea), cu atat mai mult viata.concluzia la care am ajuns eu e ca oceanul e plin de pesti si ca nici o femei nu merita asa un sacrificiu…va multumesc ca m-ati ascultat…

  2. in loc sa le omoare (in bataie :P) se omoara ei, MARE greseala..
    @r&b: cred ca experienta prin care ai trecut te face sa vezi asa dur.. eu incerc sa cred ca NU toate sunt asa, numai ca e al naibii de greu sa stii dinainte.. de fapt, nici ele nu stiu ce va fi, in clipa aia poate chiar crede ce spune.. bine, nu e cazul cand stie bine ca te inseala. exista si exemplare masculine care fac la fel, sa recunoastem.
    cat despre faptul ca si-a deschis restaurant, averea parintilor trebuia sa te puna pe ganduri, o fata de bani gata nu ramane langa un om serios, ei ii trebuie alt gen de barbat, cu care sa continuie afacerile dubioase primite ca zestre.. n-are rost s-o regreti, nu te merita. insa, asteapta si te va razbuna viata sigur destul de curand, o s-o comita mai repede decat crezi. si poate te va cauta ea, desi nu-ti mai trebuie precis..

  3. doamna psiholog un mare smn de intrebare ? se ridica aici …. cand se va lasa deoparte (cafeaua , tigarile ,spaga ) din aceste instituti de selectie atunci nu o sa mai avem tineri din acestia cu probleme de comportament … in final … traim in ROMANIA tara tuturor posibilitatilor …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: