home to blog Din ciclul programatorii romani ..

Din ciclul programatorii romani ..

forta de munca ieftina pentru oricine

There is a good way to lower costs – OUTSOURCE. All you need is to settle your busdev people and some system architects. Then you buy cheap labor in some remote parts of the world. You can do it online – on sites like Rent-a-Coder. Or you can look for a developer in impoverished places like Romania, Belarus or Sri Lanka. People work there almost literally for food (sometimes they can even be inmates sentenced to hard labor and coding for free).

si interesante sunt si raspunsurile … de asemenea in romana. In schimb ce este interesant e ca astia raspund acolo si au pareri bune. Dar stiu ce e techcrunch?

Thanks vali

10 thoughts on “Din ciclul programatorii romani ..

 1. E cam jenant sa vin de la zoso la tine si sa gasesc aceleasi chestii. Chiar crezi ca aveti cititori atat de diferiti? Doi bloggeri mai mari avem in tara asta si astia scriu aceleasi chestii.

 2. “si interesante sunt si raspunsurile … de asemenea in romana. In schimb ce este interesant” ah, cât de interesant, scuze dar n-am putut să mă abţin. E un pic cam trasă de păr fraza asta. Ar fi fost mult mai util de specificat că este vorba despre un comentariu la un articol. Aici pare că fragmentul citat este din articolul de pe TechCrunch. Nu că nu ar fi dat şi el cu mucii în fasole în ceea ce priveşte Estonia şi cum nu vor estonienii în nici un chip să se considere europeni. Un exemplu clasic de articol depăşit de comentarii.

 3. @Piticu: nu stiu de unde ai luat chestia asta, dar nu este definitorie pentru industria outsurcingului.

  Eu am lucrat 4 ani intr-o multinationala spoecializata pe oursourcing de productie si prin natura jobului am plecat foarte des dincolo. Ceea ce pot sa spun este ca managerii de acolo m-au tratat cu mult mai mult respect decat au facut-o cei de aici. Si nimeni nu mi-a spus ca vin dintr-o tara de mana a doua.

  Ne victimizam singuri

 4. @dazz
  Vin sarbatorile, vine vacanta, oamenii au mai putin timp liber pentru inspiratie, alearga mai mult dupa cadouri. E adevarat ca si eu ma asteptam sa gasesc ceva in plus, dar… mai asteptam, poate mai comenteaza cineva, poate vine cu vreo idee noua!

 5. vreau si eu clipul cu campania la dimensiune maxima, lucrez intr-o institutie cu vreo 500 de angajati si as vrea sa-i sensibilizez, e super tare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: