24 thoughts on “Din ciclul Bucuresti

 1. io era sa calc un politist pe motor in intersectie la universitate ca un altu care dirija circulatia mi-a facut semn sa trec…

 2. Politistii aia din intersectii oricum sunt inutili… Eram la Eroilor blocat intr-un troleu si vreo 15-20 de minute un politist a tot incercat sa “organizeze” traficul. Pana la urma am coborat si am ales metroul.
  Bine ca n-a patit ala nimic. 🙂

 3. Din ce vad din directia din care venea scuter-ul acrosat toti stateau numai ala cu scuter-ul nu a oprit. Deci il vad vinovat principal pentru accident.

 4. Dupa ce am vazut de cateva ori videoclipul…prima oara am ras a 2 a oara am ras si mai tare …a 3 a oara m-am bucurat ca ala cu scooter-ul purta casca si nu a patit nimic, a 4 a oara m-am uitat doar la politist si am constatat urmatoarele “Inainte de a trece tipul cu Rover-ul argintiu politistu a ridicat mana pentru a opri circulatia, dar a facut un gest f scurt si mic, lasand-ul si pe ala cu land roveru sa treaca dupa care nu a mai repetat miscarea pt soferul urmator (fordul focuss implicat in accident), astfel a dat drumul circulatiei de unde vedea scooteristul, cel cu fordul neintelegand ce se intampla si-a continuat drumul si POC, deci din pct meu de vedere de vina este POLITISTUL (in regulament [si ar fi bine sa il plezneasca cineva cu el in cap] polititstul tre sa tina mana intinsa in directia celor pe care vrea sa ii opreasca si cu cealalta sa ii dirijeze pe cei ce urmeaza sa plece asta a facut gest scurt ceva genu SALUT SI TE-AM PUPAT PE PORTOFEL )

 5. Andrei R. nu, politistul facea semn ambelor benzi sa treaca, doar ca tipul de pe scoter a venit in viteza si a crezut k daca e politistul acolo e liber, spre deosebire de dacia din accelasi senes care a ezitat foarte mult….
  Oricum…feriti-va de magarus! ups! pardon, feriti-va de politist!

 6. “militianu” e guilty clar. Ce-a patit? S-a intimidat cand a vazut fata de smecher a aluia din SUV si n-a mai avut curaj sa ridice mana in semn de stop?
  Chiar daca ar fi murit ala de pe scooter el n-ar fi fost tras la raspundere. Asta e cel mai trist.

 7. dar ala cu scooteru n-are nici o vina? nici nu a avut timp sa vada politistu, cred ca avea 50 la ora sigur, ashe se merge cu scooteru? niste idioti pe 2 roti

 8. tina, soferii din Romania habar nu au sa conduca alaturi de motoare si biciclete…intelegi? habar nu au! sau nu le pasa si dau peste ei! majoritatea victimelor pe 2 roti se datoreaza exclusiv pietonilor si soferilor! bate in lemn ca niciodata nu se stie! Doamne Fereste!

 9. Mihai, in Romania sunt si soferi care stiu sa circule alaturi de biciclisti… In Brasov, in 12 ani nu am avut nici un accident cu bicicleta (ce-i drept, in cateva cazuri am avut noroc…), insa dierenta dintre soferii din Bv si Buc, e de la cer la pamant…

  As limita “Romania” din comentariul tau la o anumita zona a tarii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.