home to blog Din cand in cand se iau masuri

Din cand in cand se iau masuri

Teoretic suntem o tara libera. Practic legile care ne inconjoara ne limiteaza libertatea asta. De altfel limitarile astea sunt facute tot spre binele nostru. Si nu ar exista amenzi, daca ar exista civilizatie si bun simt. Dar nu poti civiliza pe cineva decat prin amenzi si pedepse aspre. Eu am tot spus lucrurile astea. Atunci:

Întruniţi în şedinţă publică în data de 29.11.2011, membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului au hotărât aplicarea următoarelor sancţiuni:

Amendă în cuantum de 12.000  postului Antena 1 şi amendă  în cuantum de 10.000  postului Antena 3 pentru mai multe ediţii ale emisiunii “În gura presei”, difuzate în perioada septembrie – noiembrie 2011, în care nu s-au respectat prevederile art. 34 alin. 1 din Codul audiovizualului (“Orice persoană are dreptul la propria imagine”) şi ale art. 40 alin. 3 din Cod referitoare la obligaţiile moderatorului. La stabilirea sancţiunii pentru postul Antena 1, s-a avut în vedere faptul că emisiunea este difuzată, în reluare, dimineaţa, la o oră destinată audienţei generale. Radiodifuzorul nu a ţinut seama de prevederile art. 39 alin. 2 din Legea audiovizualului referitoare la protecţia copiilor şi nici de criteriile în  funcţie de care se clasifică programele difuzate pentru asigurarea protecţiei minorului, printre care cele stipulate de art. 19 alin. 1 şi 2 din Cod,  respectiv “lit. b) utilizarea violenţei şi rolul acesteia în rezolvarea problemelor” şi “lit. k) calitatea şi tipologia limbajului”.

 

Si pentru ce. Apropo, voi de ce va uitati la Badea? Ca eu nu inteleg.

10 thoughts on “Din cand in cand se iau masuri

 1. Piticule … stii ca te plac si iti vizitez blogul zilnic, dar spune-mi si mie te rog … de ce exista telecomanda? Acum pe buna, ii dau dreptate lu’ Badea… Hai sa nu ne mai invartim in cerc aiurea … Nu iti convine ceva, nu te uiti. Stii ce ma supara. Spui despre amenda pe care tot o da CNA-ul, dar nu spui ca toate procesele intentate pentru aceste amenzi au fost castigate de catre A1 si A3. Prin urmare … CNA-ul a gresit (incalcat legea), Badea nu a zis nimic injurios (legal). Daca o luam pe ocolite, da, la facut cacacios pe Radu Moraru si nu numai. Pe zoso si Arhi ia jignit in toate felurile, dar asta nu inseamna ca ei sunt mai sfinti. uite-te cum vorbeste si zoso. Si pe el il citesc zilnic, chiar daca e porcos si de multe ori imi vine sa ii bag un pumn in gura. Fac abstractie de stilul lui mirific si citesc chestiile (f. adevarate de multe ori) pe care le scrie. E f. mult de discutat pe tema asta. Oricum … raman la ideea remote controlului.

 2. ok. lasam restu “perelor” pe care le-am scris. hai sa vb de mere. Tu ai dat jumate de mar, eu am venit cu cealalta jumatate. Tu ai spus ca si-au luat amenda. Eu am zis ca CNA-ul a pierdut in instanta procesele intentate pt amenzile pe care ei le-au aplicat. Prin urmare … Badea nu a gresit (legal) cu nimic. Nu sunt fanul lui, nici al antenelor, nici al realitatii, nici al altei televiziuni din ro… Singurele posturi tv la care ma uit sunt Discovery-urile, Nat Geo, Wild, Animal Planet si tot ce se invarte in jurul documentarelor. Sa fim seriosi. CNA-ul e corupt indiferent de culoarea politica si asa va fi intotdeauna.

  PS. inchei conversatia cu commentul asta. nu are rost sa dezbatem prostia altora (Badea & CNA).

  PS2. Recomand sa eviti subiectele de genu asta. Nu te prind 🙂

 3. Castiga pt ca nu a gresit cu nimic. Doresc sa cred in continuare ca justitia e corecta 🙂 Detaliaza si tu cand zici injuratura. Raspunsurile tale fara o explicatie nu sunt valabile. Te cred ca nu il suporti, dar macar pt articolul asta fi neutru.

  BADEA

  “Există un personaj maroniu, maroniu de la pupinbăsism, de atâta pupinbăsism, unul dintre cele mai odioase, din punctul meu de vedere, el se numeşte Radu Moraru”

  ZOSO (penultimul articol)

  “Adaug şi eu trei inregistrări audio cu faptele de arme ale jegoşilor ciorditori Mihai Morar şi Daniel Buzdugan:”

  bataie intre “personaj maroniu” si “jegosilor ciorditori” 🙂

  Nu am gasit aia cu sosetele lui zoso, dar sigur o stii.

  Cum am precizat si in celalalt comentariu. Stiu ca asta (badea) nu’i usa de biserica si ca are o gura spurcata, dar aia de mai sus pt care a fost amendat nu e injuratura. sau … esti tu prea sensibil?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.