home to blog Dileme de seara

Dileme de seara

Prima dilema a serii e daca voi aveti vreo coala de hartie A4 in casa, alba, nescrisa. Daca aveti atunci la ce o folositi?

[poll id=”53″]

Si cealalta intrebare a serii e daca voi va mai sortati intr-un anume fel programele de pe televizor? Principiul e urmatorul, sunt prea multe pe orice abonament de cablu. Adica eu cum va spun acum sa dati pe canalul 47 pe digital pe RCS de la ora 22, daca voi v-ati sortat programele tv altfel.  Da, asta era o treaba buna atunci cand televizoarele stiau doar de 30 de canale ( unele televizoare color). Am un televizor care stie doar de 99 de canale, iar acesta de acum stie de 9999 de canale digitale si alte 9999 de canale analogice. Adica suficiente. Drept urmare de ce m-as mai complica sa le sortez? Sa caut PROTV-ul pe programul 1? E pe 21 in HD si pe 4 in SD. Iar Realitatea e fix in mijlocul telecomenzii, pe 5. Standard, de la ei.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Dileme de seara

  1. Am coli de hartie in casa ( vreo 3 1/2 topuri ) , le tin pt imprimanta si sa deseneze cel mic.
    La TV am iDolce, deci nu mi-am setat canalele pentru ca sunt setate stantard. Am si RDS, deci daca imi spui sa dau pe canalul 21 DTV vad exact ceea ce vrei tu sa vad.

  2. am un top de hartie pe care o folosesc pt desene, diverse scheme pt domeniul in care lucrez,pentru imprimanta,scot notite din cartile de la facultate.constitutionalul ma omoara cu zile ::)) de sortat programe tv imi e imposibil,deoarece nu am nici macar cablu tv.e un subiect neinteresant.

  3. M-ai prins aici 🙂 Cred ca ar trebui sa-mi cumpar si eu un top, pentru ca scriu pe tot felul de hartiute si carnetele 🙂
    Cu programele TV sunt maniac, asa ca nu are rost sa dezvot subiectul 🙂

  4. Am mereu si de obicei folosesc o coala A4 in loc de mouse pad. E mai ieftin, dupa parerea mea. Mai si notez pe ea cate ceva de pe net a.i. coala are 2 intrebuintari. Urmatoarea zi o schimb si asa nu e nevoie nici sa curat padul 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.