home to blog DigiTV in creierii muntilor

DigiTV in creierii muntilor

Pana sa descopere cineva Digi TV s-a instalat la munte, la Balea Lac, pe stanci.
Cum in jur nu este nimic, iar acolo nu prea e nici curent electric mai mult decat posibil ca antenele alea sa fie puse acolo in scop de reclama.

digi tv.digi tv

Problema e cu cine aproba reclamele in mijlocul muntelui, mai ales amplasate pe stanca direct? Pana una alta daca are nevoie cineva de o palarie de digi, poate sa o ia, daca e la liber si nu e folosibila de ce nu? Si de ce sa o ia de acolo? Pentru ca antenele de tv se pun pe casa de obicei, nu in curba ca sa se vada din masina cand trece cineva pe acolo.

Poze thanks to Pluton.

9 thoughts on “DigiTV in creierii muntilor

 1. Din cate stiu eu si din cate am vazut cand am trecut pe acolo, existau cabluri care duceau pana la restaurantul de la Balea cascada unde de fapt sunt puse.

 2. Da, de fapt există curent electric.
  Şi la urma urmei, ăia care vin cu cortul în toiul iernii n-au voie să-şi pună digi, sau ce?

  PS: vezi că linkul primei imagini e greşit

 3. deci iata cum functzioneaza dezinformarea shi manipularea
  alea sunt antenele de la cascada, care ( cascada – hotel ) este la maximum 50 de metri de la locul cu pricina, respectiv curba de unde incepe sa se urce spre balea lac acolo unde scria pe vremuri drum ANCHIS !!!!
  daca probabil ai fi fost acolo shi nu ai fi poos botu , ai fi vazut ca shi la cascada shi la lac exista o …. telecabina !!!
  intrebare :

  cam de catzi hamsteri este nevoie pentru a pune in functiune o TELECABINA ?

  P.S. apropos de manipulare, dezinformare , isterie,
  ieri la realitatea tv, la jurnalul de la 18 BUFNITZA aia de la shtiri anuntza isteric, intr o semi criza de nervi : DN 1 BLOCAT DE MIILE DE TURISHTI AFLATZI PE VALEA PRAHOVEI, bla bla bla , dam legatura lui X la predeal … shi seface legatura cu URANGUTANUL… paradoxal pe DN erau in momentul respectiv fix 2 ( DOUA ) mashini !!!

  P.S.2: la antena 3 ieri, pana la ora 14 ( atat m am uitat ) nu fusese difuzata NICI O SHTIRE despre tentativa de revolutzie ( :)))))) )de la UNIVERSITATE

  haio bafta !!!

 4. frate eu nu mai am permis deci potzi parca pe locul meu pt ca mashina e in service … dai o bere shi pana pe 28 februarie locul e al tau !!!

  ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.