home to blog Digital tv pe RCS-RDS

Digital tv pe RCS-RDS

Pentru ca sunt inca in teste si pentru ca acum am aflat ca sunt de vreo luna in functiune (la naiba si am ratat olimpiada, dar da in continuare TVR HD reluari la curling feminin), iata cum se gasesc canalele digitale pe RCS:

Va trebuie un televizor sau un Tv tunner care sa stie de DVB-C, in care selectati la tara Suedia (ca deh, de aia suntem romani), ii dati sa caute pe Cablu si ii selectati cautare full. In Bucuresti trebuie sa gaseasca 99 de canale digitale, 6 posturi de radio si restul de canale analogice la care sunteti abonati. Nu puteti schimba locul canalelor digitale, drept urmare ProTV va fi pe canalul 66, OTV pe 1 si Realitatea TV pe 67. Nu puteti schimba nici ora televizorului digital, dar din fericire aceasta este data aproape corect de catre furnizorul de cablu. In schimb va puteti bucura de programul tv(acolo unde acesta este anuntat de catre televiziuni ), dar si de calitate superioara de sunet Dolby pe HBO sau stereo pe alte canale.
Cum versiunea asta e de teste de la RCS, ne asteptam ca la finalul testelor sa scoata canalele, sa ceara cartele sau coduri de vizualizare. Pana atunci, happy TV. Da, au si Private Spice.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

87 thoughts on “Digital tv pe RCS-RDS

  1. Astăzi RDS a publicat un firmware update pentru set-top box-ul Humax Digi+C, v1.00.12. Procedura durează câteva minute, este automată și nu necesită decât o confirmare manuală.

    Probabil că sunt mai multe modificări, dar cea mai vizibilă pare a fi că mașinăria nu mai afișează canalele pe care nu le poate decoda, de exemplu canalele HD, deci în prezent apar numai 95 de canale, în loc de 103 în trecut, deoarece 8 dintre ele erau HD.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: