home to blog Digital tv pe RCS-RDS

Digital tv pe RCS-RDS

Pentru ca sunt inca in teste si pentru ca acum am aflat ca sunt de vreo luna in functiune (la naiba si am ratat olimpiada, dar da in continuare TVR HD reluari la curling feminin), iata cum se gasesc canalele digitale pe RCS:

Va trebuie un televizor sau un Tv tunner care sa stie de DVB-C, in care selectati la tara Suedia (ca deh, de aia suntem romani), ii dati sa caute pe Cablu si ii selectati cautare full. In Bucuresti trebuie sa gaseasca 99 de canale digitale, 6 posturi de radio si restul de canale analogice la care sunteti abonati. Nu puteti schimba locul canalelor digitale, drept urmare ProTV va fi pe canalul 66, OTV pe 1 si Realitatea TV pe 67. Nu puteti schimba nici ora televizorului digital, dar din fericire aceasta este data aproape corect de catre furnizorul de cablu. In schimb va puteti bucura de programul tv(acolo unde acesta este anuntat de catre televiziuni ), dar si de calitate superioara de sunet Dolby pe HBO sau stereo pe alte canale.
Cum versiunea asta e de teste de la RCS, ne asteptam ca la finalul testelor sa scoata canalele, sa ceara cartele sau coduri de vizualizare. Pana atunci, happy TV. Da, au si Private Spice.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

87 thoughts on “Digital tv pe RCS-RDS

 1. salut , ce model de LG ai , eu am un 42PG3000 doar nu vrea sa mearga , nu gaseste nimik pe dtv , …?? de ce? meniul tv seamana de cel mai sus . postat de ,,piticu,,

 2. daca teve-ul nu stie de dvb-c e cam nasol ca nu prinzi decat ce e pe free to air, adica dvb-t 🙂

  dar mie greu sa cred ca nu stie de dvb-c 😉 ai cautat pe cable nu pe antena?

 3. da am dat scan si la DTV si nimik , pe net nu gasesc nimik daca are sau nu dvb-c model LG 42PG3000

 4. baga-i o antena de camera in cur si vezi ca tre sa iti gaseasca 11 canale digitale in bucuresti, toate TVR-urile, realitatea, protv hd, tvr hd si national tv

 5. Salut Piticu,

  Eu am tot lg 42lh3000 si se intampla ceva ciudat. cand dau la auto tune si selectez cablu nu imi gaseste nimic, si cand dau la manual tuning si selectez dtv imi gaseste 7 posturi (fara tvr hd, u hd etc) si 1 radio. ai idee care ar putea fi problema? eu sunt din bucuresti am rcs-rds pachet standard.
  ms

 6. daca stai in aviatiei o sa il intreb pe stefan, ca si el vede diferit ceva.

  daca nu n-ai selectat tara care trebuie. … ia vezi mai sus 🙂

 7. la dracu’,am ratat cam multe transmisiuni anul trecut pe HD,culmea ca am vrut sa iau in chirie si decodor HD de la idiotii astia de rds!
  dar de aseara,cum am un LG LH3000 si multumita tie vad HD fara decodor,103 programe si se aud 8 radiouri.
  Marfa!!!
  Merci 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: