home to blog Devierea traficului pe DN1A

Devierea traficului pe DN1A

Din cand in cand, cand e DN1 aglomerat si politia nu face fata sau nu ii poate prinde pe radar pe toti cei care vor sa plece de la munte se deviaza circulatia pe DN1A. Azi la ora 18, am incercat sa plec spre Bucuresti, am prins circulatia deviata si blocata si m-am intors din drum si am mai asteptat cateva ore.
Cand am plecat din nou la drum am vazut rezultatul …

Coloana de masini pe Dn1a

Pe langa coloana de masini care se deplasa cu maxim 10 km/h … masinile accidentate ce nu se mai puteau deplasa se vedeau intre Valenii de Munte si Ploiesti la fiecare 1, 2 kilometri. Adica din kilometru in kilometru s-au pocnit minim doi atat de rau incat au ramas cu masinile in sant.

Deci sa le tot dai drumul pe rute ocolitoare iar desteptii sa mareasca viteza sa creada ca ajung mai repede. De cele mai multe ori ajung mai repede, in pom sau in ala din fata.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Devierea traficului pe DN1A

  1. Nu inteleg:am fost in Muntenegru si am rulat SUTE de km in coloana, pe sosele ca Transfagaranul iar viteza de deplasare era de minim 70-80 km/h. Mai repede nu se putea pt ca nu-ti permitea drumul (extrem de sinuos) dar si peisajul (extraordinar de frumos!!!). La noi, cum se intilnesc 5 masini pe sosea, incep sa se tirie cu 30-40 la ora, desi soseaua e ok, nu sint radare, etc. Si la un moment dat , macar doua din alea 5 tiriitoare se busesc. Poate sa-mi explice cineva de ce se intimpla asta , NUMAI la noi?

  2. Traficul e deviat pe DN1A in fiecare week-end, cel putin duminica dupa amiaza cei care vin dinspre Brasov spre Ploiesti sunt deviati prin Cheia si traficul este la fel de incarcat, doar mai fluent, ca pe DN 1…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: