home to blog Desteptii care-l asculta pe Mircea Badea

Desteptii care-l asculta pe Mircea Badea

Ieri in Brasov ascultam un post de radio local, unde am aflat ce s-a mai intamplat peste saptamana. Printre altele vorbeau de Mircea Badea si de faptul ca a venit sa faca cu ou si otet un vecin care i-a luat un loc de parcare. Cu ocazia asta Mircea Badea s-a dus a pus afise cu rezervat, a facut scandal, tambalau si l-a dat pe vecinul naravash la televizor.

Habar n-am ce a spus la tv si nici nu ma intereseaza. Cert e ca de saptamana asta am inceput sa ma trezesc cu bilete pe masini, cu mesaje ca imi taie rotile daca mai parchez acolo, cu mesaje de amenintare etc. Mai mult, au aparut si bilete de rezervat prin parcare. Parcare care nu e rezervata si care nu e a nimanui, e a domeniului public.

Drept urmare, un exemplu prost de la un prezentator tv pe masura, urmat cat mai cretin posibil de catre telespectatorii sai. Acum eu ce trebuie sa fac? Sa le tai cauciucurile alora? Sa le pun si eu bilete in geam?

Nu, voi face o adresa la primarie sa verific spatiile de parcare, daca nu se adevereste le pun si eu bilete, de ce nu 😉 Si poate inventam si un serviciu de ridicat masini in sector.

20 thoughts on “Desteptii care-l asculta pe Mircea Badea

  1. Pe ce radio Piticule pe unu a lui Cancescu?
    te-am vazut simbata prin livada pe linga Casa armatei , a vrut sa te strig da am zis ca de nu trebuie sa te deranjez . Erai imbracat cu o camsa portocalie cu dungulitze si erai pe jos .Ma uitam si ziceam sa fie Piticu , sa nu fie Piticu.Daca mai vi in Brasov asculta 98,2 ca are muzica faina si vinerea sear si simbata are emisuni concurs .
    PS > NU e radio de-a lui Cancescu si nu are multa publicitate si nici nu sint manele.

  2. la capatul masini de Poiana, dar mai incolo de capatul masinilor peste drum.Insemna ca nu ma insela privirea.Acolo au capatul aprope toate masinile care vin in oras , daca iti spun Ajofm te bag mai tare in ceta. Deci peste drum de capatul de linie.

  3. deci pe partea celata de Bibloteca judeteana nu vreau sa dau o denumire la o vila ce e undeva sus ca apoi ma acuz ca fac reclama.

  4. În cazul fericit în care e vreo parcare liberă, cumpără locul. Dacă nu, verifică dacă măcar aparţine celui care te ameninţă. Şi un casco pe câteva luni n-ar strica 😀

  5. Piticule ai probleme….mari. Intai spui ca “parcarea nu e a nimanui, e a domeniului public” pentru ca peste cateva randuri sa spui ca” vei face adresa la primarie sa vezi daca e parcare cu plata sau nu”. Hai sa-ti spun eu: tu habar n-ai si esti unul dintre aia care parcheaza oriunde apuca fara sa-i intereseze daca au voie sau nu. Mi se pare de o nesimtire fara margini sa parchezi masina pe locul platit de altcineva si sa PRESUPUI ca acel loc nu e platit. Si sa repeti “procedura” si in alte zile. Mie cand mi se intampla asa ceva o iau ca pe ceva personal. Hai sa gasesc pe cineva pe locul meu platit si care sta putin (e venit la magazin, etc>) pot sa inteleg dar sa ramana peste noapte acolo (cand scrie clar ca e loc platit) asta nu mai pot s-o iert. Si eu unde ar trebui sa-mi pun masina? In mijlocul strazii? Eu platesc locul ca sa parcheze toti nesimtitii pe el?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.