home to blog Despre violul din Vaslui

Despre violul din Vaslui

Pe vremea când eram la Libertatea, voiam să avem și noi o ediție de Vaslui ceva, în fiecare zi se întâmpla câte ceva acolo. Azi însa, vreo 1.500 de oameni i-au așteptat la Tribunal pe violatorii din Vaslui ca să le spună una, alta.

1.500 de oameni care probabil au aflat de violul din Vaslui de pe internet sau de la Măruță. Și au fost în direct la televizor.

Ce vreau să vă zic de fapt? Ia uitați-vă cum se încheie materialul ăsta video.

Despre Violul din Vaslui

Posted by Cristi Dorombach – piticu.ro on Friday, August 14, 2015

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Despre violul din Vaslui

  1. Hai sa-ti zic ce cred eu despre circul asta mediatic. Asa ar trebui sa se comporte in toate cazurile de viol nu doar la asta, nu are cu nimic special fata de oricare altul. Ca a fost unul sau doi, cuiva i s-a distrus viata si va trai asa, sunt fara cuvinte cand vad ca in 2015 inca se mai intampla din astea.

    In primul rand este clar se vede lipsa educatiei, sunt bestii. Citeam undeva ca anul trecut au fost 1024 violuri si alte probabil alte 1000 nedeclarate sau care nu au reusit sa convinga oamenii legii ca au dreptate, ca se mai intampla cand dai de unul care are pe unchiu’ comisar.

    Oamenii astia sunt precum animalele, stiu doar de frica. Ar trebui inasprita legea si introdusa castrarea chimica si atunci ai sa vezi ca se gandesc de doua ori sa faca asemnea fapte.

    Oricum rusine sitemului de la noi, 8 ani pentru ala care a sechestrat, a torturat, a violat si a distrus viata unei persoane. Pai nu erau de ajuns 25 de ani pentru el, sa-i treaca tineretea pe dupa gratii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: