home de pe net despre pagini web

despre pagini web

Ma gandesc …
Sunt … atatea sute / mii de bloguri in .ro, din astea … cam peste jumatate sunt facute de catre oameni care pun pe ele materiale video / audio / poze. Cam tot atatea bloguri au design separat, pentru ca nu e frumos sa ai un blog care sa semene cu al altuia. Pentru asta ce faci … le faci de unul singur.

Neogen a intebat bloggerii ca sa isi faca situl mai bun. Au realizat cam tot ce le-am zis noi, desi … inca au bube.
Altii nu … si aici intervin fitzele si impresiile.

Adica … e simplu, eu companie ce produc situri am fitze si impresii … de ce sa intreb pe unu cum ar arata cat eu si doar eu vreau sa imi iau banii pe chestia asta. Cam asta e motivul pentru care …. in romania … suntem inca departe de o pagini de web misto. Si imi amintesc de pe vremea cand aveam eu timp sa fac web-uri. …. atunci era aceeasi buba… acum …

Asta ca sa completez ce zice si Sorin

7 thoughts on “despre pagini web

 1. Piticule,

  In cele din urma, conteaza ca TU te poti uita in fiecare dimineata in oglinda, fara sa iti fie jena. In rest… asa e peste tot, nu numai in .ro. La final, “personajul pozitiv” este cel care reuseste sa fie mai uman, sa traga unele concluzii din greseli si macar sa alese impresia ca isi pretuieste oamenii de valoare.

  PS: cred ca unii s-au grabit sa te judece gresit. Personal, asa cum am spus, cred ca ai dat dovada de maturitate si bun simt.

 2. Miar place, in secret sa contribuim mai multi la realizarea Paginii web perfecte din toate punctele de vedere!
  Perfectiunea e tot ce iese bun din multi sau toti, separati sunt doar geniile sau cei care clacheaza sau inca nu stiu ca o vor face, dar comunitatile dicteaza puterea, e ca in razboi, cashtigi tu cu armata ta nu o faci singur.

 3. Nu e chiar asa cum zici. Paginile web romanesti arata mult mai bine ca ce vad eu pe afara pe google. Exceptant unele made in japan care le-am vazut pe la niste concursuri internationale, si care, una care din pacate nu o mai gasesc o sa imi ramana in minte toata viata.

  In rest si eu fac pagini, fac grafica web, desi nu ma da talentul afar din casa. Pentru bloguri insa sunt atatea sute de mii de teme ca nici macar eu nu stiu ce sa aleg ca sunt foarte multe care imi plac. Chiar si tema blogului meu este dupa net, ce rost avea sa fac una de la zero cand pot alege ceva ce imi place si ii mai pot face si modificari cum doresc.

  Deci te contrazic, siteurile din .ro arata mult mai bine decat cele de pe afara. Take a look la siteurile de paintball de pe afara de exemplu si la ce exista in .ro

  Pe urma am mai invatat un secret la paginile web. Decat un super flash cu efecte de ramai tampit mai bine un design simplu dar cu mult continut. Lumea vrea continut nu sa zica wow si a doua oara sa nu mai revina pe site. Siteuri unde tre sa zici wow sunt siteuri de promovarea a brandului de exemplu MTV sau Coca Cola. Desi cocacola.ro e plin de informatiie si de stilul lor floral… daca nu au mai schimbat stilul intre timp.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: