home to blog despre greve , EU si situatia actuala

despre greve , EU si situatia actuala

1. gresesti cand ceri sa iti ridice traiul cineva la nivel europeean
2. uite-te  in tzara ce se intampla pentru ca cineva a tot indexat ceva pana acum … adica PSD
3. e NEVOIE de asa ceva … eu asta am votat cand shtiu ca am votat D.A.

 

 

 

 

continuare de lablogul  precedent

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “despre greve , EU si situatia actuala

 1. are you ok ?gresesti?no really.nu conteaza unde traim, toti avem dreptul la un trai maI BUN(DUPA MOARTE , BINEINTELES !)si daca votam pcr sau pnl tot draqu ala era. bad day , don’t ask

 2. Nu stiu daca si tu ai uitat, dar se pare ca cei de la putere sigur au uitat ce scrie in constitutie si anume ca fiecare are dreptul la un trai mai bun, o viata privata si etc etc..
  Scopul lor e sa-si creasca copii, nepotii si toate rudele si sa le vada bine si-atat. Ca sa mearga economia bine trebuie sa ai putere de cumparare pe piata, ca sa ai asa ceva trebuie sa ai salariu mai mare(care nu intotdeauna insemana un trai mai bun, dar in cazul nostru asta inseamna) ca sa poti cumpara mai departe…si daca te intrebi de ce exista paradoxul in tara noastra al faptului ca suntem saraci dar ne invartim in lucruri scumpe…e pentru ca sunt doar unii care invart banii si altii stau sa culeaga ce pica pe jos… 🙂

 3. george, nu poti avea salariu mai mare daca nu si produci pentru el.

  si situatzia actuala e rezultatul creditelor de lunile trecute si Altex & stuff, dar ce conteaza daca unii si-au facut banii si restu nu 😉

  facem greva nu ?

  oricum e o diferentza de 3 ori intre noi si restu UE … ceea ce inseamna ca sunt normale grevele astea si fazele astea .

  Degeaba avem masini si frigidere mai mishto ca aia din UE daca nu le si platim sau daca nu si muncim ca sa facem si noi la fel …

 4. Bey CVristi, si daca produci pentru el (salariu) si castigi putin…?
  Credite la Altexz?Oh yeah , nu traiesti pe planeta asta :)))
  Da, diferenta este ca la noi se fura ca-n codru, la ei nu stim cum se fura dar nu ca la noi.
  Wake up to reality man, leave dream land .
  P.S: Nu am putut sa ma abtin :d

 5. de ce ?

  Romania e o tzara frumoasa, cu oameni mishto … numai ca trebuie treziti din alcoolul, starea de letargie si lenea in care sunt de la Revolutie incoace.

  … mie nu-mi vine sa cred ca tzara asta a fost fara datorie externa pe vremea comunistilor, ca le lua careva curentul daca nu munceau. Acuma … il consuma si nu-l platesc.

  Romania intotdeauna, si romanii in special, au fost apreciati in extern. Pentru ca acolo era aceeasi chestie cu pana de curent. Ca acolo asa e … daca nu muncesti nu iei bani:)

  Stai ca apare si aici si or sa se sesizeze chestiile astea, numa ca … trebuie astea 2 greve … sa vada ca nu le mai da nimeni nimic de pomana … si or sa se apuce sa predea bine in scoli, metroul sa vina fara intarzieri si toate cele.

  Si o sa ajungem sa nu avem injuraturi la stadioane & stuff.

  Dar trebuie sa ne trezim.

  De ce zic astea ? … pentru ca eu asa lucrez … in Romania

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: