home to blog Despre ACTA, pe romaneste

Despre ACTA, pe romaneste

RObotziSpActa from CreativeMonkeyz on Vimeo.

Pentru ca ACTA nu e bun pentru un internet liber si pentru o libera exprimare. Asa cum suntem noi obisnuiti. Si asa cum am luptat pentru ea atat timp.

De la Creativemonkeyz

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Despre ACTA, pe romaneste

  1. Vad ca ti-ai tras blog doar pentru pupaciosi. Am lasat un comentariu si avand in vedere ca nu am injurat ci doar mi-am spus parerea il puteai lasa. Alegerea ta doar esti puternic si ai blog:) salut!

  2. Daca vroiam sa fac spam nu dadeam un al doilea comentariu. Corect? Motivul spamului fiind care? Mi-am spus parerea si am o anumita baza pentru cele zise.

  3. ..protestul e de prin octombrie 2011 dar astia sunt decalati cu cateva luni (si probabil au auzit de stire prin ianuarie); wikipedia, the pirate bay, facebook au protestat impotriva ACTA si PIPA (exista si cateva filmulete mai bine facute decat ce-au facut CreativeMonkeyz (totusi, bine ca e si-n limba romana)
    aici cred ca imnul romanilor se potriveste perfect. pt a semna protestul tau impotriva acestora: http://killacta.org/ si ceva informatii:
    http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/g/a/2012/01/19/businessinsiderlargest-protest-in-h.DTL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.