home to blog Demnitate sau stres

Demnitate sau stres

Fiul ziaristului Sorin Rosca Stanescu s-a impuscat, probabil din cauza stresului acumulat in urma accidentului  rutier in care a fost implicat.

Condoleante tatalui, desi  merita  si o palma pentru ca a crescut un astfel de copil. In schimb asta sa fie un gest de demnitate?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Demnitate sau stres

 1. Am eu dreptul sa comentez, pentru ca nu-i fac rau prin asta. Drept nu aveau sa comenteze toti cei care au pus poza lui pe televizor si in ziar.

  Nu e de ajuns ca a omorat un om !? E si el om… cine poate crede ca nu avea remuscari, ca nu-l apasa vina pe umeri in fiecare secunda ?! Omul a facut ceva teribil, dar nu trebuia pus la zid si nu pentru ca e fiul nu stiu cui rosca stanescu. Mass media l-a impins in mormant, luati aminte si judecati inainte sa aratati cu degetul!

 2. Mi-e foarte greu sa cred ca e vorba de demnitate. Inainte de asta a avut demnitatea sa fuga de la locul accidentului si sa puna o femeie apoi sa isi asume vina. Halal demnitate.
  @Computerica: Zau? De ce, ma rog sa nu comentam? O fi vorba de cele sfinte, mai stii?…

 3. Mda, cred ca sinuciderea nu este niciodata gestul unui om cu mintea acasa. Nu la idee ma refer, probabil avem toti momente in care ne vine sa ne aruncam in cap, ci la curajul de a o pune in practica. Va dati seama cit elan iti trebuie ca s-o comiti? Ma trec fiori reci numai cind ma gindesc.

 4. Nu cred ca e crima . A cedat nervos . Daca proceda corect de la inceput lua vreo 2 ani cu suspendare si gata . Si bogatii plang … Mai rar dar bine .

 5. o fi avand dreptul cel omorat sa comenteze!?
  daca ar putea mortii sa vorbeasca!!
  eu cred ca pur si simplu nu a mai putut suporta vina!
  e coplesitor sentimentul de vina..you have to believe me!
  te face din om neom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.