home to blog Demnitate? Ce-i aia?

Demnitate? Ce-i aia?

Incercati sa aflati expresia cuvantului demnitate? Azi am vazut exact opusul acestui cuvant.
Azi am vazut un ministru al sanatatii, care s-a laudat in direct la o televiziune ca e incapabil pentru functia pe care o are, ca vine si se lauda el, fata de ce alti oameni au facut aseara.

In timpul evenimentelor de aseara, cand un spital era evacuat, cand bebelusi mureau arsi, ministrul sanatatii din Romania isi inchidea telefoanele mobile si se ascundea – probabil dormind linistit, asteptand probabil sa vina dimineata si sa se bucure ca a trecut cu bine totul. Si dimineata a venit, iar ministrul sanatatii s-a laudat el cu munca altora, bucurandu-se ca altii i-au facut un sistem puternic, dar uitand sa zica ca sunt probleme si ca ar trebui rezolvate in sistemul santiar.

Degeaba ma laud eu ca am avut parte de ingrijire exemplara in spital, daca sunt o groaza de comentarii care imi spun contrariul. Degeaba se lauda astia ca avem spitale dotate si medici competenti daca o sectie de terpaie intensiva arde din temelii din cauza unui aer conditionat.

Din pacate in tot sistemul asta sanitar, probabil cangrenos, e un singur om care se lupta si care face lucruri. In schimb si el este retrogradat din functia de secretar de stat la cea de subsecretar. Iar cu toate acestea, musulmanul Raed Arafat ajuta si salveaza romani.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Demnitate? Ce-i aia?

  1. Eram in bucatarie azi si auzeam la tv-ul din sufragerie un discurs referitor la cat de bine s-au mobilizat spitalele aseara, medicii, cat de bine au fost organizati etc. Nestiind despre cien e vorba am intrebat-o pe mama daca vorbea Raed Arafat(singurul, in opinia mea, in masura sa vorbeasca despre asta) l care mama mi-a spus, ca nu..nici pe departe e ministrul sanatatii pe care aseara nici nu l-am vazut si nici nu l-am auzit la TV. Jenant!!! Si in loc sa admita problemele grave ale sistemului sanitar romanesc, si sa isi dea palme pentru ca asa ceva -sa intamplat, el vorbea de cat de bine s-au descurcat cadrele medicale..

    I-as recomanda calduras dlui ministru sa se preocupe mai mult sa rezolve problemele, sa ia masuri, nu sa se bata cu pumnii in piept la TV. Cat despre Raed Arafat chapeau bas!!! tot respectul..

  2. Nimic nu s-a schimbat in 20 de ani,nimic nu se va schimba,nimic pana nu este inlocuit intreg guvernul si imi pare rau s-o spun dar totul este prea putred pentru a fi schimbat.E ca si cand s-ar incerca extirparea unei tumori care a cuprins toate organele vitale ale pacientlui.Se poate face,dar doar daca se uita scopul initial:salvarea pacientului(tarii).De asta sper ca voi avea o functie in politica,nu in Romania,ci in U.E..Sper sa nu fiu numit tradator de tara pentru dorinta mea.

  3. Nimic nu s-a schimbat in 20 de ani,nimic nu se va schimba,nimic pana nu este inlocuit intreg guvernul si imi pare rau s-o spun dar totul este prea putred pentru a fi schimbat.E ca si cand s-ar incerca extirparea unei tumori care a cuprins toate organele vitale ale pacientlui.Se poate face,dar doar daca se uita scopul initial:salvarea pacientului(tarii).De asta sper ca voi avea o functie in politica,nu in Romania,ci in U.E..Sper sa nu fiu numit tradator de tara pentru dorinta mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.