home to blog DEEA – noul VIBE Radio

DEEA – noul VIBE Radio

Tot auzeam zilele trecute pe Deea ca se va intampla ceva, ca se schimba ceva bla bla … si ma tot gandeam, ce eveniment mai face si Deea?

Pana una alta radioul si-a schimbat denumirea, in VIBE Radio.

O denumire proasta dupa parerea mea pentru ca se afiseaza aiurea in RDS-ul masinii, dar si muzica nu mai e trance-ul ala pe care il stiam, ci e mai comerciala si un pic mai dance decat exclusivist.

Drept urmare, sa ne asteptam la inca un radio din cele deja existente in plaja de radiouri house unde le schimbi frecventa des?

Pana una alta avem STREAM VIBE Radio

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “DEEA – noul VIBE Radio

 1. sunt un fan di.fm, insa era singurul radio pe care il ascultam din Romania.
  Bineinteles ca nu am fost fericit cand toti reprofilatii din manele se laudau ca asculta deea “adica ce domne eu ascult radioul pe care il asculta si fostii purtatori de lanturi de aur?”
  Si cand sa ma bucur ca a aparut ONEFM si au disparut toti, a inceput deea cu muzica din ce in ce mai comerciala, nu trance-ul pe care il difuza Radio Deea long time ago 🙁

 2. Si in curand va mai aparea un post de radio , only rock music .
  Asta este ideea unor prieteni care s-au plictisit de joburile actuale si au ceva bani stransi pentru licenta, aparatura si drepturile de autor.
  Acum sa vedem daca va fi sau nu …

 3. eu ascult ah.fm, care e mail mult pe trance. Nu-mi fac probleme ca pe acolo o sa ajunga “auritii” si aia cu dusmani multi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: